Početna stranicaVisoka učilištaKorisničke stranice

Nutricionizam, Izborni predmeti za akademsku godinu 2019/2020

Semestar 1
[15682] Nutricionizam (diplomski) - A1/1 > upisati najmanje 10 ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
53631Dodaci prehrani1500010130003.0
53656Međudjelovanje esencijalnih i toksičnih elemenata100000150002.0
66826Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani1000150150003.0
53727Prehrambeni aditivi200000150003.0
53725Probiotici i starter kulture160023000003.0
53717Tradicionalni načini prehrane2000001500154.0
Semestar 2
[5733] Nutricionizam (diplomski) - A2 > upisati najmanje 5 ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
53615Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani45000000005.0
53623Biološki aktivne komponente u hrani i mehanizmi djelovanja260012080004.0
54283Crijevna mikroflora, prehrana i zdravlje2200170100004.0
53295Modificirane masti i ulja20006090003.0
53674Nova hrana300000300005.0
66827Nutrigenomika2000020100004.0
39852Osnove dijabetološke dijetoterapije2000320200006.0
53686Prehrana osoba starije dobi1500010100003.0
66790Primijenjena analiza podataka1000015150003.0
53700Sladila200000150003.0
53298Trajnost upakiranih proizvoda150000150003.0
[15680] Nutricionizam (diplomski) - B2 > upisanih ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
53300Dostignuća u proizvodnji, preradi i primjeni lecitina200010050003.0
70450Kemija i tehnologija uživala150015050003.0
53299Korozija i zaštita materijala15005000002.0
53302Mikrobiološke i kemijsko-fizikalne metode nadzora procesa proizvodnje piva160012660003.0
53744Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina20008070003.0
53293Robotika u prehrambenoj industriji200002000003.0
53748Senzorika i analitika vina200015000003.0
Semestar 3
[5732] Nutricionizam (diplomski) - A1/3 > upisati najmanje 5 ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
53631Dodaci prehrani1500010130003.0
39789Enteralna i parenteralna prehrana180080100003.0
53656Međudjelovanje esencijalnih i toksičnih elemenata100000150002.0
66826Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani1000150150003.0
53727Prehrambeni aditivi200000150003.0
53725Probiotici i starter kulture160023000003.0
53717Tradicionalni načini prehrane2000001500154.0
Semestar 4
[15680] Nutricionizam (diplomski) - B2 > upisanih ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
53300Dostignuća u proizvodnji, preradi i primjeni lecitina200010050003.0
70450Kemija i tehnologija uživala150015050003.0
53299Korozija i zaštita materijala15005000002.0
53302Mikrobiološke i kemijsko-fizikalne metode nadzora procesa proizvodnje piva160012660003.0
53744Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina20008070003.0
53293Robotika u prehrambenoj industriji200002000003.0
53748Senzorika i analitika vina200015000003.0
[5733] Nutricionizam (diplomski) - A2 > upisati najmanje 5 ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
53615Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani45000000005.0
53623Biološki aktivne komponente u hrani i mehanizmi djelovanja260012080004.0
54283Crijevna mikroflora, prehrana i zdravlje2200170100004.0
53295Modificirane masti i ulja20006090003.0
53674Nova hrana300000300005.0
66827Nutrigenomika2000020100004.0
39852Osnove dijabetološke dijetoterapije2000320200006.0
53686Prehrana osoba starije dobi1500010100003.0
66790Primijenjena analiza podataka1000015150003.0
53700Sladila200000150003.0
53298Trajnost upakiranih proizvoda150000150003.0
Legenda
P - Predavanja
A - Auditorne vježbe
E - Eksperimentalne vježbe
L - Laboratorijske vježbe
PK - Vježbe u praktikumu
S - Seminar
SJ - Vježbe iz stranog jezika
TJ - Vježbe tjelesnog odgoja
T - Terenske vježbe
* - Predmet se ne polaže
** - Predmet se ne predaje
Srce - Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu