Početna stranicaVisoka učilištaKorisničke stranice

Prehrambena tehnologija, Izborni predmeti za akademsku godinu 2019/2020

Semestar 1
[6544] SJ1PT > upisati jedan predmet
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
74367Engleski jezik u struci 1101500000001.0
74368Njemački jezik u struci 1101500000001.0
Semestar 3
[7611] SJPT2 > ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
87087Engleski jezik u struci 2101500000001.0
87090Njemački jezik u struci 2101500000001.0
Semestar 5
[16735] Predmeti na engleskom jeziku - PT > upisanih ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
192086Diplomski rad (predmet na engleskom jeziku)0003000000020.0
192719Kemija i tehnologija voća i povrća (predmet na engleskom jeziku)55003408002610.0
192023Kemija i tehnologija žitarica (predmet na engleskom jeziku)600033015001210.0
196374Membranski bioreaktori u zaštiti okoliša (predmet na engleskom jeziku)150015070003.0
196353Mineralne izvorske i stolne vode (predmet na engleskom jeziku)1500100000123.0
192022Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji (predmet na engleskom jeziku)250020000003.0
192021Modeliranje u prehrambenom inženjerstvu (predmet na engleskom jeziku)250001050003.0
192093Odabrana poglavlja u pakiranju hrane (predmet na engleskom jeziku)150000150003.0
192020Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku)250015000004.0
196364Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina (predmet na engleskom jeziku)20008070003.0
196365Tehnologija prahova (predmet na engleskom jeziku)200000100003.0
196345Trajnost upakiranih proizvoda (predmet na engleskom jeziku)150000150003.0
196315Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu (predmet na engleskom jeziku)3000100200005.0
Semestar 6
[16735] Predmeti na engleskom jeziku - PT > upisanih ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
192086Diplomski rad (predmet na engleskom jeziku)0003000000020.0
192719Kemija i tehnologija voća i povrća (predmet na engleskom jeziku)55003408002610.0
192023Kemija i tehnologija žitarica (predmet na engleskom jeziku)600033015001210.0
196374Membranski bioreaktori u zaštiti okoliša (predmet na engleskom jeziku)150015070003.0
196353Mineralne izvorske i stolne vode (predmet na engleskom jeziku)1500100000123.0
192022Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji (predmet na engleskom jeziku)250020000003.0
192021Modeliranje u prehrambenom inženjerstvu (predmet na engleskom jeziku)250001050003.0
192093Odabrana poglavlja u pakiranju hrane (predmet na engleskom jeziku)150000150003.0
192020Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku)250015000004.0
196364Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina (predmet na engleskom jeziku)20008070003.0
196365Tehnologija prahova (predmet na engleskom jeziku)200000100003.0
196345Trajnost upakiranih proizvoda (predmet na engleskom jeziku)150000150003.0
196315Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu (predmet na engleskom jeziku)3000100200005.0
[2060] Prehrambena tehnologija - izborni A > upisati najmanje 10 ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
53737Kemija i tehnologija mesa i ribe600030015001510.0
53742Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda60003600002410.0
53741Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda60002504000010.0
53740Kemija i tehnologija ulja i masti600032315001010.0
53712Kemija i tehnologija vina500034015002610.0
53738Kemija i tehnologija voća i povrća55003408002610.0
53289Kemija i tehnologija žitarica600033015001210.0
[2063] Izborni predmeti - skupina B > upis ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
39797Biološka razgradnja organskih spojeva20007080003.0
39800Ekstruzija u prehrambenoj industriji200000500103.0
39859Engleski jezik u struci 3100000200003.0
39865HPLC niskomolekulskih spojeva100070130003.0
39855Kemija i tehnologija uživala150015050003.0
39802Minimalno procesiranje voća i povrća200000150003.0
39864Odabrana poglavlja zelene kemije100015000002.0
39798Osvježavajuća bezalkoholna pića200015000003.0
39856Procesi prerade maslina i kontrola kvaliteta proizvoda200015000003.0
39862Proizvodnja jakih alkoholnih pića300020000053.0
39857Sladila200000100003.0
39801Tehnologija prahova200000100003.0
39858Začinsko i aromatsko bilje200015000003.0
39799Znanost i tehnologija peradi i jaja140006120063.0
Legenda
P - Predavanja
A - Auditorne vježbe
E - Eksperimentalne vježbe
L - Laboratorijske vježbe
PK - Vježbe u praktikumu
S - Seminar
SJ - Vježbe iz stranog jezika
TJ - Vježbe tjelesnog odgoja
T - Terenske vježbe
* - Predmet se ne polaže
** - Predmet se ne predaje
Srce - Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu