Početna stranicaVisoka učilištaKorisničke stranice

Biotehnologija, Izborni predmeti za akademsku godinu 2019/2020

Semestar 1
[6545] SJ1BT > upisati jedan predmet
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
74369Engleski jezik u struci 1101500000001.0
74370Njemački jezik u struci 1101500000001.0
Semestar 3
[7612] SJBT2 > upisati jedan predmet
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
87088Engleski jezik u struci 2101500000001.0
87091Njemački jezik u struci 2101500000001.0
Semestar 5
[16693] Predmeti na engleskom jeziku - BT > upisanih ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
196371Bioinformatika (predmet na engleskom jeziku)2000010100004.0
196310Biokemijska analitika (predmet na engleskom jeziku)300045000006.0
196363Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani (predmet na engleskom jeziku)45000000005.0
196347Ekogenetičke studije (predmet na engleskom jeziku)120000150002.0
191414Genetičko inženjerstvo (predmet na engleskom jeziku)270027000004.0
191415Genetika industrijskih organizama (predmet na engleskom jeziku)200001500003.0
192026GMO u proizvodnji hrane (predmet na engleskom jeziku)200000150003.0
196373Mehanizmi evolucije (predmet na engleskom jeziku)200000150003.0
196367Nutrigenomika (predmet na engleskom jeziku)2000020100004.0
191416Osnove bioorganometalne kemije (predmet na engleskom jeziku)150023000002.0
191417Peptidni mimetici i pseudopeptidi (predmet na engleskom jeziku)150020040003.0
Semestar 6
[2061] Biotehnologija - izborni A > upisati najmanje 12 ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
39786Biotehnološki aspekti proizvodnje vina240002400004.0
39782Mikrobiologija namirnica2500260120005.0
39784Tehnologija alkohola i kvasca200020090004.0
39781Tehnologija antibiotika240019060004.0
39780Tehnologija enzima2200170100004.0
39779Tehnologija piva240001590004.0
39785Tehnologija vitamina i hormona2000200100004.0
[2063] Izborni predmeti - skupina B > upis ECTS bodova
ŠifraPredmetPAELPKSSJTJTECTS
39797Biološka razgradnja organskih spojeva20007080003.0
39800Ekstruzija u prehrambenoj industriji200000500103.0
39859Engleski jezik u struci 3100000200003.0
39865HPLC niskomolekulskih spojeva100070130003.0
39855Kemija i tehnologija uživala150015050003.0
39802Minimalno procesiranje voća i povrća200000150003.0
39864Odabrana poglavlja zelene kemije100015000002.0
39798Osvježavajuća bezalkoholna pića200015000003.0
39856Procesi prerade maslina i kontrola kvaliteta proizvoda200015000003.0
39862Proizvodnja jakih alkoholnih pića300020000053.0
39857Sladila200000100003.0
39801Tehnologija prahova200000100003.0
39858Začinsko i aromatsko bilje200015000003.0
39799Znanost i tehnologija peradi i jaja140006120063.0
Legenda
P - Predavanja
A - Auditorne vježbe
E - Eksperimentalne vježbe
L - Laboratorijske vježbe
PK - Vježbe u praktikumu
S - Seminar
SJ - Vježbe iz stranog jezika
TJ - Vježbe tjelesnog odgoja
T - Terenske vježbe
* - Predmet se ne polaže
** - Predmet se ne predaje
Srce - Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu