Skoči na glavni sadržaj

Sadržaj predmeta

Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Šifra:
219651
Visoko učilište:
Sveučilište u Slavonskom Brodu
ECTS bodovi:
5.0
Opterećenje:
35(P) + 10(S)
Nositelji:

doc. dr. sc. Andreja Katolik Kovačević

dr. sc. Biljana Lončarić, pred.

Izvođači:

dr. sc. Biljana Lončarić, pred. (P)

doc. dr. sc. Andreja Katolik Kovačević (P, S)

Opis predmeta:
Usvajanjem spoznaja o mogućnostima menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu studenti mogu prepoznati i reproducirati informacije. Studenti će biti u mogućnosti rješavati probleme vezane uz menadžment u turizmu i ugostiteljstvu pomoću primjene naučenog. Također cilj kolegija je pomoći studentima izabrati najbolje opcije vezane uz upravljanje u turizmu i ugostiteljstvu.
Obavezna literatura:

Ružić, D. (2005): Marketing turističkog ugostiteljstva

Ishodi učenja:

1. Prepoznati i reproducirati informacije u obliku u kojem su naučene

2. Razumjeti i interpretirati naučeni sadržaj

3. Analizirati, usporediti, zaključiti te preispitati ideje

4. Planirati, organizirati te razviti ideje vezane uz menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Legenda

  • P - Predavanje
  • S - Seminar