- English
Sadržaj predmeta
Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
- Šifra:
- 219651
- Visoko učilište:
- Sveučilište u Slavonskom Brodu
- ECTS bodovi:
- 5.0
- Opterećenje:
- 35(P) + 10(S)
- Nositelji:
-
doc. dr. sc. Andreja Katolik Kovačević
dr. sc. Biljana Lončarić, pred.
- Izvođači:
-
dr. sc. Biljana Lončarić, pred. (P)
doc. dr. sc. Andreja Katolik Kovačević (P, S)
- Opis predmeta:
- Usvajanjem spoznaja o mogućnostima menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu studenti mogu prepoznati i reproducirati informacije. Studenti će biti u mogućnosti rješavati probleme vezane uz menadžment u turizmu i ugostiteljstvu pomoću primjene naučenog. Također cilj kolegija je pomoći studentima izabrati najbolje opcije vezane uz upravljanje u turizmu i ugostiteljstvu.
- Obavezna literatura:
-
Ružić, D. (2005): Marketing turističkog ugostiteljstva
- Ishodi učenja:
1. Prepoznati i reproducirati informacije u obliku u kojem su naučene
2. Razumjeti i interpretirati naučeni sadržaj
3. Analizirati, usporediti, zaključiti te preispitati ideje
4. Planirati, organizirati te razviti ideje vezane uz menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Legenda
- P - Predavanje
- S - Seminar