Skoči na glavni sadržaj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu

Organizacijska struktura

  • Kabinet za procese pripreme hrane

  • Pisarnica

  • Služba za ljudske resurse, pravne i opće poslove

  • Ured pismohrane

  • Ured za studente

  • Ured za poslijediplomske studije

  • Ured za preddiplomske i diplomske studije

  • Knjižnica

  • Centar za prehrambenu tehnologiju i biotehnologiju u Zadru (CPTB)

  • Služba nabave i skladištenja

  • Služba tehničkog održavanja

  • Služba za financijske i računovodstvene poslove

  • Služba za informatičku potporu

  • Služba zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša

  • Službenik za zaštitu osobnih podataka

  • Ured dekana

  • Ured prodekana i glavnog tajnika

  • Ured za javnu nabavu

  • Ured za međunarodnu suradnju i akademsku mobilnost

  • Ured za projekte

  • Ured za upravljanje kvalitetom

  • Uredništvo časopisa Food Technology and Biotechnology (FTB)