- English
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Organizacijska struktura
-
Kabinet za procese pripreme hrane
-
Pisarnica
-
Služba za ljudske resurse, pravne i opće poslove
-
Ured pismohrane
-
Ured za studente
-
Ured za poslijediplomske studije
-
Ured za preddiplomske i diplomske studije
-
Knjižnica
-
Centar za prehrambenu tehnologiju i biotehnologiju u Zadru (CPTB)
-
Služba nabave i skladištenja
-
Služba tehničkog održavanja
-
Služba za financijske i računovodstvene poslove
-
Služba za informatičku potporu
-
Služba zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša
-
Službenik za zaštitu osobnih podataka
-
Ured dekana
-
Ured prodekana i glavnog tajnika
-
Ured za javnu nabavu
-
Ured za međunarodnu suradnju i akademsku mobilnost
-
Ured za projekte
-
Ured za upravljanje kvalitetom
-
Uredništvo časopisa Food Technology and Biotechnology (FTB)