- English
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Popis predmeta
Naziv | Šifra |
---|---|
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 37902 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 37903 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 37904 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 37905 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 37906 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 37907 |
Organska kemija | 37908 |
Organska kemija | 37910 |
Organska kemija | 37911 |
Fizikalna kemija | 37913 |
Fizikalna kemija | 37914 |
Fizikalna kemija | 37915 |
Osnove informatike | 37961 |
Uvod u profesiju nutricionista | 37962 |
Matematika 1 | 24080 |
Osnove inženjerstva | 24087 |
Uvod u prehrambene tehnologije | 24090 |
Osnove informatike | 24091 |
Matematika 2 | 24094 |
Fizika | 24102 |
Matematika 1 | 24112 |
Biotehnologija 1 | 24115 |
Osnove informatike | 24116 |
Matematika 2 | 24119 |
Osnove inženjerstva | 24122 |
Biologija 1 | 24139 |
Biologija 2 | 24159 |
Biologija 1 | 24161 |
Biologija 2 | 24162 |
Biologija 1 | 24195 |
Sirovine prehrambene industrije | 24199 |
Biologija 2 | 24202 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 32931 |
Matematika | 32167 |
Statistika | 32168 |
Odabrana poglavlja iz funkcijske anatomije čovjeka | 32169 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 32932 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 32933 |
Fizikalna svojstva složenih sustava - hrane | 32406 |
Statistika | 32407 |
Biokemija 1 | 32408 |
Fenomeni prijelaza | 32410 |
Kemija i biokemija hrane | 32412 |
Biokemija 2 | 32413 |
Jedinične operacije | 32414 |
Instrumentalna analiza | 32416 |
Mikrobiologija namirnica | 32417 |
Numeričke metode i programiranje | 32418 |
Biokemija 1 | 32419 |
Mikrobiologija | 32420 |
Tehnologija vode | 32422 |
Biokemija 2 | 32423 |
Jedinične operacije | 32424 |
Molekularna genetika | 32425 |
Instrumentalna analiza | 32426 |
Biotehnologija 2 | 32427 |
Statistika | 32428 |
Osnove prehrambenih tehnologija | 32429 |
Biokemija 1 | 32430 |
Mikrobiologija | 32431 |
Znanost o prehrani 1 | 32432 |
Instrumentalna analiza | 32433 |
Kemija i biokemija hrane | 32435 |
Biokemija 2 | 32436 |
Mikrobiologija namirnica | 32437 |
Osnove fiziologije čovjeka | 32438 |
Znanost o prehrani 2 | 32439 |
Zakonski propisi u kontroli i kvaliteti hrane | 32440 |
Modeliranje i optimiranje u nutricionizmu | 32441 |
Fenomeni prijelaza | 32442 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 32935 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 32936 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 32937 |
Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1 | 39766 |
Osnove prehrambenih tehnologija | 39767 |
Procesi konzerviranja hrane | 39768 |
Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji | 39769 |
Biotehnologija u zaštiti okoliša | 39770 |
Osnove dijetoterapije | 39772 |
Senzorske analize hrane | 39775 |
Osnove toksikologije | 39776 |
Tehnologija piva | 39779 |
Tehnologija enzima | 39780 |
Tehnologija antibiotika | 39781 |
Mikrobiologija namirnica | 39782 |
Tehnologija alkohola i kvasca | 39784 |
Tehnologija vitamina i hormona | 39785 |
Biotehnološki aspekti proizvodnje vina | 39786 |
Sportska prehrana | 39787 |
Pretilost i pothranjenost | 39788 |
Enteralna i parenteralna prehrana | 39789 |
Kemija i tehnologija voća i povrća | 39791 |
Biološka razgradnja organskih spojeva | 39797 |
Osvježavajuća bezalkoholna pića | 39798 |
Znanost i tehnologija peradi i jaja | 39799 |
Ekstruzija u prehrambenoj industriji | 39800 |
Tehnologija prahova | 39801 |
Minimalno procesiranje voća i povrća | 39802 |
Biokemijsko inženjerstvo | 39803 |
Genetičko inženjerstvo | 39804 |
Biotehnologija 3 | 39805 |
Pročišćavanje i karakterizacija proteina | 39806 |
Mjerenje i vođenje procesa | 39807 |
Biotehnologija 4 | 39808 |
Kemija i tehnologija vina | 39815 |
Analitika prehrambenih proizvoda | 39811 |
Kemija i tehnologija mesa i ribe | 39812 |
Imunologija za nutricioniste | 39843 |
Procesi pripreme hrane | 39844 |
Analitika hrane | 39845 |
Sociologija i psihologija prehrane | 39846 |
Nova dostignuća u znanosti o prehrani | 39847 |
Trajnost upakiranih proizvoda | 39849 |
Osnove dijabetološke dijetoterapije | 39852 |
Fitokemikalije u zaštiti zdravlja | 39853 |
Kemija i tehnologija uživala | 39855 |
Procesi prerade maslina i kontrola kvaliteta proizvoda | 39856 |
Sladila | 39857 |
Začinsko i aromatsko bilje | 39858 |
Engleski jezik u struci 3 | 39859 |
Proizvodnja jakih alkoholnih pića | 39862 |
Odabrana poglavlja zelene kemije | 39864 |
HPLC niskomolekulskih spojeva | 39865 |
Praksa i završni rad | 39866 |
Praksa i završni rad | 39867 |
Praksa i završni rad | 39868 |
Crijevna mikroflora, prehrana i zdravlje | 54283 |
Crijevna mikrobiota, prehrana i zdravlje | 54284 |
Fiziologija industrijskih mikroorganizama | 53222 |
Kinetika biotehnoloških procesa | 53223 |
Reaktorsko inženjerstvo | 53225 |
Tehnologija životinjskih i biljnih stanica | 53226 |
Modeliranje biotehnoloških procesa | 53228 |
Bijela biotehnologija | 53233 |
Fiziologija industrijskih mikroorganizama | 53241 |
Imunologija | 53242 |
Molekularna biologija | 53243 |
Tehnologija životinjskih i biljnih stanica | 53245 |
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 53247 |
Biokemijska analitika | 53248 |
Bioinformatika | 53249 |
Genetika eukariota | 53250 |
Toksikologija | 53252 |
Proteinsko inženjerstvo | 53253 |
Ekogenetičke studije | 53255 |
Mehanizmi evolucije | 53256 |
Mikologija | 53257 |
Bakteriologija | 53259 |
Interakcije molekula i receptora | 53260 |
GMO u proizvodnji hrane | 53261 |
Genetika industrijskih organizama | 53262 |
Kinetika biotehnoloških procesa | 53264 |
Fiziologija čovjeka | 53266 |
Osnove bioorganometalne kemije | 53267 |
Biotransformacije | 53268 |
Programiranje u bioinformatici | 53272 |
Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 | 53280 |
Pakiranje hrane | 53282 |
Sustavi osiguranja kvalitete | 53283 |
Higijena i sanitacija | 53284 |
Tehnološko projektiranje | 53286 |
Suvremene metode u kontroli kvalitete hrane | 53287 |
Kemija i tehnologija žitarica | 53289 |
Modeliranje u prehrambenom inženjerstvu | 53291 |
Robotika u prehrambenoj industriji | 53293 |
Senzorika i analitika vina | 53294 |
Modificirane masti i ulja | 53295 |
Zelena kemija | 53296 |
Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca | 53297 |
Trajnost upakiranih proizvoda | 53298 |
Korozija i zaštita materijala | 53299 |
Dostignuća u proizvodnji, preradi i primjeni lecitina | 53300 |
Mikrobiološke i kemijsko-fizikalne metode nadzora procesa proizvodnje piva | 53302 |
Priprava kiralnih spojeva katalizirana lipazama | 53303 |
Peptidni mimetici i pseudopeptidi | 53304 |
Osnove bioorganometalne kemije | 53305 |
Proizvodnja terapeutskih proteina | 53608 |
Prehrambena epidemiologija | 53609 |
Toksikologija hrane | 53610 |
Biosenzori u kontroli kvalitete hrane | 53730 |
Prehrambeni aditivi | 53731 |
Odabrana poglavlja u pakiranju hrane | 53732 |
Biokemijska analitika | 53614 |
Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani | 53615 |
Biokemijsko inženjerstvo i bioprocesna tehnika | 53616 |
Osnovni principi pravilne prehrane | 53733 |
Senzorske analize hrane | 53734 |
Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina | 53735 |
Vođenje procesa u prehrambenoj industriji | 53736 |
Kemija i tehnologija mesa i ribe | 53737 |
Kemija i tehnologija voća i povrća | 53738 |
Biološki aktivne komponente u hrani i mehanizmi djelovanja | 53623 |
Biotehnologija u zaštiti okoliša | 53625 |
Kemija i tehnologija ulja i masti | 53740 |
Biotehnološki aspekti proizvodnje vina | 53627 |
Dijetoterapija | 53630 |
Dodaci prehrani | 53631 |
Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda | 53742 |
Edukacija i komunikacijske vještine u nutricionizmu | 53633 |
Probiotici i starter kulture | 53743 |
Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina | 53744 |
Biološka razgradnja organskih spojeva | 53747 |
Senzorika i analitika vina | 53748 |
Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu | 53641 |
Hrana, prehrana i zdravlje | 53642 |
Izdvajanje i pročišćavanja biotehnoloških proizvoda | 53650 |
Međudjelovanje esencijalnih i toksičnih elemenata | 53656 |
Menadžment | 53657 |
Menadžment | 53658 |
Menadžment | 53659 |
Menadžment | 53660 |
Menadžment | 53661 |
Metode za procjenu kakvoće prehrane | 53662 |
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 53663 |
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 53664 |
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 53665 |
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 53666 |
Mineralne izvorske i stolne vode | 53668 |
Nova hrana | 53672 |
Nova hrana | 53674 |
Prehrambene tehnologije | 53682 |
Prehrambene tehnologije namirnica biljnog podrijetla | 53683 |
Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla | 53684 |
Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 | 53685 |
Prehrana osoba starije dobi | 53686 |
Principi ekološke proizvodnje hrane | 53690 |
Projektiranje biotehnoloških procesa | 53694 |
Sigurnost hrane | 53698 |
Sladila | 53700 |
Sljedivost u prehrambenom lancu | 53701 |
Suvremene metode u analitici hrane | 53704 |
Tehnologija alkohola i kvasca | 53705 |
Tehnologija antibiotika | 53707 |
Tehnologija enzima | 53709 |
Tehnologija piva | 53710 |
Kemija i tehnologija vina | 53712 |
Tehnologija vitamina i hormona | 53713 |
Toksikologija hrane | 53714 |
Toksikologija hrane | 53715 |
Toksikološki aspekti pripreme hrane | 53716 |
Tradicionalni načini prehrane | 53717 |
Prehrambeni aditivi | 53727 |
Upravljanje kvalitetom hrane | 53728 |
Membranski bioreaktori u zaštiti okoliša | 53729 |
Probiotici i starter kulture | 53725 |
Osnove inženjerstva (razlikovni predmet) | 125328 |
Sirovine prehrambene industrije | 64882 |
Mikrobiologija | 64884 |
Tehnologija vode | 64885 |
Potrošač, hrana i prehrana | 66739 |
Biotehnološka proizvodnja octa | 66746 |
Proizvodnja bioplina iz obnovljivih sirovina | 66747 |
Osnove tkivnog inženjerstva | 66748 |
Fitoremedijacija | 66750 |
Primijenjena analiza podataka | 66790 |
Integrirani pristup analizi složenih sustava | 66799 |
Primijenjena instrumentalna analiza | 66800 |
Planiranje i optimiranje analize | 66802 |
Nutrigenomika | 66827 |
Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani | 66826 |
Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu | 66830 |
Engleski jezik u struci 4 | 66859 |
Engleski jezik u struci 5 | 66861 |
Diplomski rad | 66875 |
Diplomski rad | 66881 |
Uvod u diplomski rad | 66882 |
Uvod u diplomski rad | 66876 |
Diplomski rad | 66877 |
Uvod u diplomski rad | 66880 |
Diplomski rad | 66883 |
Marketing prehrambenih proizvoda | 66912 |
Kemija i tehnologija uživala | 70450 |
Molekularna genetika (razlikovni predmet) | 70462 |
Engleski jezik u struci 1 | 74367 |
Njemački jezik u struci 1 | 74368 |
Engleski jezik u struci 1 | 74369 |
Njemački jezik u struci 1 | 74370 |
Engleski jezik u struci 1 | 74371 |
Njemački jezik u struci 1 | 74372 |
Engleski jezik u struci 2 | 87087 |
Engleski jezik u struci 2 | 87088 |
Engleski jezik u struci 2 | 87089 |
Njemački jezik u struci 2 | 87090 |
Njemački jezik u struci 2 | 87091 |
Njemački jezik u struci 2 | 87092 |
Diplomski rad | 87105 |
Genetičko inženjerstvo (razlikovni predmet) | 120303 |
Biokemijsko inženjerstvo (razlikovni predmet) | 120304 |
Fenomeni prijelaza (razlikovni predmet) | 121009 |
Jedinične operacije (razlikovni predmet) | 121010 |
Numeričke metode i programiranje (razlikovni predmet) | 121011 |
Mjerenje i vođenje procesa (razlikovni predmet) | 122152 |
Znanost o prehrani 1 (razlikovni predmet) | 126823 |
Opća kemija | 159290 |
Opća kemija | 159291 |
Opća kemija | 159292 |
Analitička kemija | 159293 |
Analitička kemija | 159294 |
Analitička kemija | 159295 |
Fizika | 159296 |
Fizika | 159297 |
Principi biotehnološke proizvodnje hrane | 161060 |
Bioinformatika industrijskih mikroorganizama | 165592 |
Membranski procesi u obradi voda | 165593 |
Održivi razvoj i biotehnološka proizvodnja | 165594 |
Razvoj biotehnoloških procesa za proizvodnju mliječne kiseline | 165595 |
Biotehnološka proizvodnja alkohola i biomase mikroorganizama | 165596 |
Suvremeni procesi u proizvodnji slada i piva | 165597 |
Probiotici, prebiotici i funkcionalne starter kulture | 165598 |
Ultrazvuk u biotehnologiji i prehrambenoj tehnologiji | 165599 |
Energija u biotehnologiji i proizvodnji hrane | 165600 |
Molekularno-genetičke metode u kontroli mikrobiološke sigurnosti hrane | 165601 |
Stanične stijenke industrijskih mikroorganizama | 165602 |
Ekogenetika | 165603 |
Ekotoksikologija i toksikologija hrane | 165604 |
Evolucija i biotehnologija | 165605 |
Biosenzori | 165606 |
Lipazama katalizirana sinteza enantiomera | 165607 |
Mimetici proteina | 165608 |
Stereoselektivne biotransformacije | 165609 |
Prijenos signala receptorima u stanici | 165610 |
Mikrobiologija hrane | 165611 |
Disperzni sustavi | 165612 |
Molekularna genetika biosinteze antibiotika | 165613 |
Ambalažni materijali i metode pakiranja hrane | 165614 |
Prehrambeni aditivi | 165615 |
Prehrambena vlakna kao funkcionalni sastojci hrane | 165616 |
Tehnologija fermentiranih mliječnih napitaka, sireva i sirutkinih proteina | 165617 |
Tehnologije u preradi voća i povrća | 165618 |
Tehnologije u preradi žitarica | 165619 |
Tehnologija bezglutenskih proizvoda | 165620 |
Tehnologije u preradi ribe i školjki | 165621 |
Tehnologija mesa | 165622 |
Tehnologija vina | 165623 |
Primijenjena proteomika | 165624 |
Kemija i tehnologija lipida | 165625 |
Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda | 165626 |
Ekološka proizvodnja hrane | 165627 |
Prirodni izvori fitokemikalija u prehrani | 165628 |
Mehanizam djelovanja biološki aktivnih tvari u staničnoj kulturi | 165629 |
Prehrambena epidemiologija | 165630 |
Metode za procjenu kakvoće prehrane | 165631 |
Hrana, prehrana i zdravlje | 165632 |
Održiva prehrana | 165633 |
Prehrana i zdravlje kosti | 165634 |
Biotehnološka primjena i tehnologija stanica sisavaca | 165635 |
Nutrigenomika | 165636 |
Biokemijska funkcija i nutritivni značaj vitamina i mineralnih tvari u prehrani | 165637 |
Esencijalnost i toksičnost mineralnih elemenata u ljudskoj prehrani | 165638 |
Mikrobna ekologija gastrointestinalnog sustava | 165639 |
Prehrana zdrave djece i pedijatrijska klinička dijetetika | 165640 |
Osobitosti prehrane osoba starije dobi | 165641 |
Prehrana sportaša | 165642 |
Uloga prehrane u procesu liječenja | 165643 |
Senzorske metode u procjeni kakvoće hrane | 165644 |
Modeliranje i optimiranje u planiranju prehrane | 165645 |
Biotehnologija biljaka | 165646 |
Sustavi upravljanja kvalitetom | 165647 |
Planiranje istraživačkih projekata i zaštita intelektualnog vlasništva | 165648 |
Metodika znanstvenog rada | 165649 |
Marketing u biotehnologiji, prehrambenoj tehnologiji i nutricionizmu | 165650 |
Biotehnološka priprema i oplemenjivanje hrane i pića | 165651 |
Biotehnološka proizvodnja algi i njihovih metabolita | 165652 |
Bioremedijacija i biološki procesi obrade otpadnih voda | 165653 |
Instrumentalne metode u kontroli prehrambenih i biotehnoloških proizvoda | 165654 |
Trendovi u prehrani i prehrambenom ponašanju | 165655 |
Dostignuća u znanosti o prehrani | 165656 |
Biokemija prehrane i biokemijske promjene u hrani | 165657 |
Molekularna prehrana i genomika | 165658 |
Prehrambeni status čovjeka | 165659 |
Planiranje i analiza eksperimenata | 165660 |
Biokemijsko inženjerstvo i bioprocesna tehnika | 165661 |
Kinetika biotehnoloških procesa | 165662 |
Regulacija metabolizma industrijskih mikroorganizama | 165663 |
Mikrobna ekologija | 165664 |
Mikrobna genetika i genetičko inženjerstvo | 165665 |
Proizvodnja hrane - integrirani pristup | 165666 |
Prehrambeno-procesno inženjerstvo | 165667 |
Funkcionalna hrana | 165669 |
Sigurnost hrane | 165670 |
Mikrobna ekologija | 166959 |
Industrijsko iskorištavanje obnovljivih sirovina | 167440 |
Uvod u diplomski rad | 172770 |
Stručna praksa | 172771 |
Kemija prirodnih spojeva | 173142 |
Probiotici i starter kulture | 173442 |
Probiotici i starter kulture | 173443 |
Biokemija 1 (razlikovni predmet) | 177215 |
Mikrobiologija (razlikovni predmet) | 177218 |
Fizika (razlikovni predmet) | 177219 |
Matematika 2 (razlikovni predmet) | 177220 |
Biokemija 2 (razlikovni predmet) | 177221 |
Imunologija za nutricioniste (razlikovni predmet) | 177261 |
Osnove dijetoterapije (razlikovni predmet) | 177262 |
Senzorske analize hrane (razlikovni predmet) | 177264 |
Procesi pripreme hrane (razlikovni predmet) | 177265 |
Osnove prehrambenih tehnologija (razlikovni predmet) | 177266 |
Odabrana poglavlja iz funkcijske anatomije čovjeka (razlikovni predmet) | 177271 |
Kemija i biokemija hrane (razlikovni predmet) | 177273 |
Znanost o prehrani 2 (razlikovni predmet) | 177274 |
Biologija 1 (razlikovni predmet) | 177363 |
Instrumentalna analiza (razlikovni predmet) | 177364 |
Tehnologija vode (razlikovni predmet) | 177366 |
Statistika (razlikovni predmet) | 177368 |
Pročišćavanje i karakterizacija proteina (razlikovni predmet) | 177463 |
Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1 (razlikovni predmet) | 178193 |
Pretilost i pothranjenost (razlikovni predmet) | 178194 |
Nova hrana | 180910 |
Genetičko inženjerstvo (predmet na engleskom jeziku) | 191414 |
Genetika industrijskih organizama (predmet na engleskom jeziku) | 191415 |
Osnove bioorganometalne kemije (predmet na engleskom jeziku) | 191416 |
Peptidni mimetici i pseudopeptidi (predmet na engleskom jeziku) | 191417 |
Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku) | 192020 |
Modeliranje u prehrambenom inženjerstvu (predmet na engleskom jeziku) | 192021 |
Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji (predmet na engleskom jeziku) | 192022 |
Kemija i tehnologija žitarica (predmet na engleskom jeziku) | 192023 |
Modeliranje i optimiranje u nutricionizmu (predmet na engleskom jeziku) | 192024 |
GMO u proizvodnji hrane (predmet na engleskom jeziku) | 192026 |
Diplomski rad (predmet na engleskom jeziku) | 192086 |
Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani (predmet na engleskom jeziku) | 192090 |
Odabrana poglavlja u pakiranju hrane (predmet na engleskom jeziku) | 192093 |
Kemija i tehnologija voća i povrća (predmet na engleskom jeziku) | 192719 |
Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu (predmet na engleskom jeziku) | 196315 |
Trajnost upakiranih proizvoda (predmet na engleskom jeziku) | 196345 |
Ekogenetičke studije (predmet na engleskom jeziku) | 196347 |
Mineralne izvorske i stolne vode (predmet na engleskom jeziku) | 196353 |
Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina (predmet na engleskom jeziku) | 196364 |
Tehnologija prahova (predmet na engleskom jeziku) | 196365 |
Nutrigenomika (predmet na engleskom jeziku) | 196367 |
Bioinformatika (predmet na engleskom jeziku) | 196371 |
Mehanizmi evolucije (predmet na engleskom jeziku) | 196373 |
Membranski bioreaktori u zaštiti okoliša (predmet na engleskom jeziku) | 196374 |
Prehrana žene kroz životnu dob | 203849 |
Procesi konzerviranja hrane (razlikovni predmet) | 206991 |
Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji (razlikovni predmet) | 206992 |
Fizikalna svojstva složenih sustava - hrane (razlikovni predmet) | 206993 |
Analitika prehrambenih proizvoda (razlikovni predmet) | 206995 |
Organska kemija (predmet na engleskom jeziku) | 207536 |
Genska terapija (predmet na engleskom jeziku) | 210376 |
Genetika eukariota (predmet na engleskom jeziku) | 210378 |
Biotransformacije (predmet na engleskom jeziku) | 210379 |
Biotehnološka proizvodnja cjepiva | 211751 |
Održive tehnike procesiranja hrane i agro-prehrambenih nusproizvoda | 211754 |
Utjecaj prehrane i tjelesne aktivnosti na udjel masnog, mišićnog i koštanog tkiva | 211755 |
Biotehnološki procesi za proizvodnju mliječne kiseline | 211756 |
Izvannastavne aktivnosti 3 | 221539 |
Izvannastavne aktivnosti1 | 221810 |
Izvannastavne aktivnosti 2 | 221811 |
Izvannastavne aktivnosti 4 | 221812 |
Izvannastavne aktivnosti 5 | 221813 |
Izvannastavne aktivnosti 6 | 221814 |
Opća kemija | 239316 |
Matematika 1 | 239328 |
Uvod u prehrambene tehnologije | 239329 |
Komunikacijske vještine u poslovanju i znanosti | 239330 |
Osnove informatike | 239331 |
Engleski jezik u struci 1 | 239332 |
Njemački jezik u struci 1 | 239333 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 239334 |
Biologija | 239335 |
Organska kemija | 239336 |
Matematika 2 | 239337 |
Analitička kemija | 239338 |
Osnove inženjerstva | 239340 |
Osnove termodinamike | 239342 |
Engleski jezik u struci 2 | 239343 |
Njemački jezik u struci 2 | 239344 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 239346 |
Prehrambena epidemiologija | 239429 |
Toksikologija hrane | 239433 |
Metode za procjenu kakvoće prehrane | 239436 |
Imunologija za nutricioniste | 239438 |
Toksikološki aspekti pripreme hrane | 239443 |
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 239445 |
Nutrigenomika | 239447 |
Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani | 239452 |
Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani | 239456 |
Opća kemija | 239457 |
Matematika 1 | 239464 |
Analitička kemija | 239466 |
Uvod u biotehnologiju | 239467 |
Engleski jezik u struci 1 | 239468 |
Njemački jezik u struci 1 | 239469 |
Osnove informatike | 239470 |
Biologija | 239472 |
Organska kemija | 239473 |
Fizikalna kemija | 239474 |
Matematika 2 | 239475 |
Osnove inženjerstva | 239476 |
Tradicionalni načini prehrane | 239496 |
Međudjelovanje esencijalnih i toksičnih elemenata | 239516 |
Probiotici i starter kulture | 239517 |
Prehrambeni aditivi | 239518 |
Dodaci prehrani | 239520 |
Crijevna mikrobiota, prehrana i zdravlje | 239521 |
Nove tehnike obrade hrane | 239534 |
Suvremene metode u kontroli kvalitete hrane | 239536 |
Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji | 239538 |
Vođenje procesa prehrambene industrije | 239544 |
Modeliranje u prehrambenoj industriji | 239545 |
Prehrambeni aditivi | 239546 |
Senzorske analize hrane | 239547 |
Primjena spektroskopskih metoda u karakterizaciji bioaktivnih spojeva | 239550 |
Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda | 239587 |
Kemija i tehnologija lipida | 239588 |
Projektiranje u prehrambenoj industriji | 239589 |
Sustavi osiguranja kvalitete | 239591 |
Toksikologija hrane | 239592 |
Mineralne izvorske i stolne vode | 239593 |
Alternativni i analogni mliječni proizvodi | 239594 |
Tehnologija hrane za posebne prehrambene potrebe | 239597 |
Senzorika i analitika vina | 239598 |
Dostignuća u proizvodnji, preradi i primjeni lecitina | 239604 |
Biološki aktivne komponente u hrani i mehanizmi djelovanja | 239619 |
Trajnost upakiranih proizvoda | 239620 |
Primijenjena analiza podataka | 239621 |
Modificirane masti i ulja | 239622 |
Nova hrana | 239623 |
Osnove dijabetološke dijetoterapije | 239628 |
Prehrana osoba starije dobi | 239629 |
Enteralna i parenteralna prehrana | 239630 |
Sigurnost hrane | 239632 |
Opća kemija | 240343 |
Matematika | 240345 |
Osnove informatike | 240347 |
Engleski jezik u struci 1 | 240348 |
Njemački jezik u struci 1 | 240356 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 240357 |
Biologija | 240358 |
Komunikacijske vještine u poslovanju i znanosti | 240359 |
Organska kemija | 240360 |
Odabrana poglavlja iz funkcijske anatomije čovjeka | 240361 |
Uvod u profesiju nutricionista | 240362 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 240363 |
Analitička kemija | 240364 |
Osnove prehrambenih tehnologija namirnica biljnog podrijetla | 240365 |
Engleski jezik u struci 2 | 240366 |
Njemački jezik u struci 2 | 240367 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 240804 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 240806 |
Izvannastavne aktivnosti 3 | 247863 |
Biokemijsko inženjerstvo (predmet na engleskom jeziku) | 251295 |
Fizikalna kemija | 252711 |
Mikrobiologija | 252717 |
Osnove tehnologija žitarica, ugljikohidrata i konditorskih proizvoda | 252720 |
Fenomeni prijelaza | 252723 |
Tehnologija vode | 252726 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 252727 |
Principi biotehnološke proizvodnje hrane | 252756 |
Kemija i tehnologija kave i čaja | 252757 |
Sladila | 252758 |
Procesi prerade maslina | 252759 |
Tehnologija sladoleda i mliječnih deserata | 252760 |
Tehnološki postupci obrade prehrambenog otpada i sporednih proizvoda | 252761 |
Biokemija 1 | 252762 |
Osnove tehnologije voća, povrća i vina | 252763 |
Jedinične operacije | 252765 |
Statistika | 252766 |
Zakonska regulativa u proizvodnji hrane | 252767 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 252768 |
Mikrobiologija | 252769 |
Biokemija 1 | 252770 |
Sirovine u biotehnološkoj proizvodnji | 252771 |
Fenomeni prijelaza | 252772 |
Numeričke metode i programiranje | 252773 |
Engleski jezik u struci 2 | 252774 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 252776 |
Molekularna genetika | 252777 |
Biokemija 2 | 252778 |
Jedinične operacije | 252779 |
Statistika | 252780 |
Tehnologija vode | 252781 |
Digitalna biotehnologija | 252782 |
Pročišćavanje i karakterizacija proteina | 252783 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 252784 |
Mikrobiologija | 252785 |
Znanost o prehrani 1 | 252786 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 252787 |
Fizikalna kemija | 252788 |
Osnove fiziologije čovjeka | 252789 |
Procesi pripreme hrane | 252790 |
Osnove tehnologija mesa, ribe, mlijeka i vode | 252791 |
Mikrobiologija namirnica | 252792 |
Znanost o prehrani 2 | 252793 |
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 252794 |
Statistika | 252795 |
Biokemija 1 | 252796 |
Analitika hrane | 252797 |
Zakonski propisi u kontroli i kvaliteti hrane | 252798 |
Fizikalna svojstva hrane | 252799 |
Nova hrana | 253077 |
Menadžment | 253078 |
Razvoj novih proizvoda prehrambene industrije | 253079 |
Kemija i tehnologija voća i povrća | 253080 |
Kemija i tehnologija vina | 253081 |
Kemija i tehnologija mesa i ribe | 253082 |
Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu | 253083 |
Procesna analiza u prehrambenoj industriji | 253084 |
Održivost naprednih tehnika procesiranja hrane | 253085 |
Biorazgradnja i organski spojevi | 253086 |
Industrija 4.0 u biotehničkim znanostima | 253087 |
Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina | 253088 |
Kemija i tehnologija žitarica | 253089 |
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda | 253090 |
Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca | 253094 |
Menadžment | 253095 |
Edukacija i komunikacijske vještine u nutricionizmu | 253096 |
Dijetetika i prehrana u pedijatriji | 253097 |
Hrana, prehrana i zdravlje | 253098 |
Računalni alati za modeliranje prehrane ljudi | 253099 |
Uloga nutricionista u sustavu zdravstvene zaštite | 253100 |
Potrošač, hrana i prehrana | 253101 |
Stručna praksa | 253376 |
Diplomski rad | 253377 |
Modificirane masti i ulja | 253474 |
Tehnologija mesa peradi i jaja | 253571 |
Fizika | 253854 |
Fizika | 253855 |
Fizika | 253856 |
Dijetoterapija | 254764 |
Diplomski rad | 254999 |
Njemački jezik u struci 2 | 256001 |
Numeričke metode i programiranje (razlikovni predmet) | 258552 |
Uvod u biotehnologiju (razlikovni predmet) | 258553 |
Biokemija hrane | 260786 |
Osnovni aspekti industrijske biotehnologije | 269679 |
Biotehnološka proizvodnja lijekova i finih kemikalija | 269680 |
Genetičko inženjerstvo | 269681 |
Biotehnološka proizvodnja enzima | 269682 |
Mjerenje i vođenje procesa | 269683 |
Završni rad | 269684 |
Stručna praksa | 269685 |
Englesk jezik u struci 3 | 269686 |
Njemački jezik u struci 3 | 269687 |
Instrumentalne metode analize | 269688 |
Mikrobiologija namirnica | 269689 |
Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti u biotehnologiji | 269690 |
Tehnologija alkohola i kvasca | 269691 |
Lignocelulozne sirovine u biotehnologiji | 269696 |
Biotehnološka razgradnja organskih spojeva | 269693 |
Biotehnološka obrada otpadne vode | 269694 |
Dobra proizvođačka praksa za lijekove | 269695 |
Mikrobiološki aspekti u proizvodnji slada i piva | 269697 |
Osnove genotoksikoloških istraživanja | 269698 |
Primjena spektroskopskih metoda u biotehnologiji | 269699 |
Proizvodnja jakih alkoholnih pića | 269700 |
Proizvodnja mikrobnih lipida | 269701 |
Razvoj bioprocesa i pokretanje biotehnološke tvrtke | 269702 |
Uvod u metaboličko inženjerstvo | 269703 |
Osnove tehnologije mesa, ribe, mlijeka i lipida | 269879 |
Biokemija 2 | 269880 |
Prehrambeno procesno inženjerstvo | 269881 |
Prerada hrane iz mora | 269884 |
Obrada otpadnih voda prehrambene industrije | 269909 |
Metode analize mehaničkih svojstava prehrambenih materijala | 269912 |
Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji | 269926 |
Stručna praksa i završni rad | 269927 |
Tehnologije proizvodnje snack proizvoda i žitarica za doručak | 269929 |
Tehnologija prahova | 269930 |
Proizvodnja jakih alkoholnih pića | 269931 |
Osnove ekološke proizvodnje hrane | 269932 |
Tehnologija meda i pčelinjih proizvoda | 269933 |
Proizvodnja i kvaliteta pršuta | 269934 |
Voćna vina | 269935 |
Engleski jezik u struci 3 | 269936 |
Modeliranje i optimiranje u nutricionizmu | 269941 |
Biokemija 2 | 269942 |
Praksa i završni rad | 269944 |
Tradicionalna hrana | 269946 |
Čuvanje i rukovanje upakiranom hranom | 269947 |
Jaka alkoholna pića: karakteristike i metabolizam | 269949 |
Kemija i biokemija hrane | 269990 |
Tradicionalno sirarstvo - proizvodnja i kvaliteta | 269951 |
Biokemijsko inženjerstvo | 269972 |
Biotehnološki aspekti proizvodnje vina | 269973 |
Tehnologija piva | 269974 |
Tehnologija antibiotika | 269975 |
Tehnologija vitamina i hormona | 269976 |
Procesi konzerviranja hrane | 269977 |
Sladila | 269978 |
Analitika prehrambenih proizvoda | 269979 |
Pakiranje hrane | 269980 |
Mikrobiologija namirnica | 269981 |
Osvježavajuća bezalkoholna pića | 269982 |
Minimalno procesirano voće i povrće | 269983 |
Začinsko i aromatsko bilje | 269984 |
Osnove dijetoterapije | 269985 |
Senzorske analize hrane | 269986 |
Osnove toksikologije | 269987 |
Sociologija i psihologija prehrane | 269988 |
Pretilost i pothranjenost | 269989 |
Prehrana žene kroz životnu dob | 269993 |
Sportska prehrana | 269994 |
Nova dostignuća u znanosti o prehrani | 269995 |
Fitokemikalije u zaštiti zdravlja | 269996 |
Osvježavajuća bezalkoholna pića | 269998 |
Minimalno procesirano voće i povrće | 269999 |
Začinsko i aromatsko bilje | 270000 |
Procesi prerade maslina | 270001 |
Kemija i tehnologija kave i čaja | 270002 |
Mikrobiota, probiotici i prebiotici | 270003 |
Eksperimentalni pristup u molekularno-genetičkim istraživanjima | 270453 |
Egzotično voće i njihovi proizvodi | 270718 |
Egzotično voće i njihovi proizvodi | 270719 |
Čuvanje i rukovanje upakiranom hranom | 272964 |
Analitičke tehnike za praćenje sigurnosti hrane | 279187 |
Sigurnost hrane | 279188 |
Toksikološki aspekti sigurnosti hrane | 279189 |
Mikrobiologija hrane | 279190 |
Sljedivost u prehrambenom lancu | 279191 |
Zakonski propisi o hrani | 279194 |
Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu | 279196 |
Mikrobni indikatori u kontroli kvalitete hrane | 279198 |
Molekularno-genetičke metode u kontroli mikrobiološke sigurnosti hrane | 279201 |
Crijevna mikroflora, prehrana i zdravlje | 279202 |
Statističke metode u kontroli kvalitete hrane | 279203 |
Biotehnologija, kvaliteta i sigurnost hrane | 279649 |
Sigurnost upakirane hrane | 279652 |
Ostaci antibiotika u hrani | 279654 |
Nova dostignuća u senzorskoj procjeni hrane | 279657 |
Sustavi upravljanja kvalitetom | 279658 |
Priprema uzoraka za kemijske i biokemijske analize | 279659 |
Alergeni u hrani | 279660 |
Autentičnost prehrambenih proizvoda | 279661 |
Potrošači i hrana | 279662 |
Funkcionalni aspekti dijetalnih vlakana | 279663 |
Izrada završnog specijalističkog rada | 279664 |
* Prikazani podaci ovise o parametrima pregleda podataka pojedinog visokog učilišta