Skoči na glavni sadržaj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu

Popis predmeta

Naziv Šifra
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 37902
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 37903
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 37904
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 37905
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 37906
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 37907
Organska kemija 37908
Organska kemija 37910
Organska kemija 37911
Fizikalna kemija 37913
Fizikalna kemija 37914
Fizikalna kemija 37915
Osnove informatike 37961
Uvod u profesiju nutricionista 37962
Matematika 1 24080
Osnove inženjerstva 24087
Uvod u prehrambene tehnologije 24090
Osnove informatike 24091
Matematika 2 24094
Fizika 24102
Matematika 1 24112
Biotehnologija 1 24115
Osnove informatike 24116
Matematika 2 24119
Osnove inženjerstva 24122
Biologija 1 24139
Biologija 2 24159
Biologija 1 24161
Biologija 2 24162
Biologija 1 24195
Sirovine prehrambene industrije 24199
Biologija 2 24202
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 32931
Matematika 32167
Statistika 32168
Odabrana poglavlja iz funkcijske anatomije čovjeka 32169
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 32932
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 32933
Fizikalna svojstva složenih sustava - hrane 32406
Statistika 32407
Biokemija 1 32408
Fenomeni prijelaza 32410
Kemija i biokemija hrane 32412
Biokemija 2 32413
Jedinične operacije 32414
Instrumentalna analiza 32416
Mikrobiologija namirnica 32417
Numeričke metode i programiranje 32418
Biokemija 1 32419
Mikrobiologija 32420
Tehnologija vode 32422
Biokemija 2 32423
Jedinične operacije 32424
Molekularna genetika 32425
Instrumentalna analiza 32426
Biotehnologija 2 32427
Statistika 32428
Osnove prehrambenih tehnologija 32429
Biokemija 1 32430
Mikrobiologija 32431
Znanost o prehrani 1 32432
Instrumentalna analiza 32433
Kemija i biokemija hrane 32435
Biokemija 2 32436
Mikrobiologija namirnica 32437
Osnove fiziologije čovjeka 32438
Znanost o prehrani 2 32439
Zakonski propisi u kontroli i kvaliteti hrane 32440
Modeliranje i optimiranje u nutricionizmu 32441
Fenomeni prijelaza 32442
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 32935
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 32936
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 32937
Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1 39766
Osnove prehrambenih tehnologija 39767
Procesi konzerviranja hrane 39768
Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji 39769
Biotehnologija u zaštiti okoliša 39770
Osnove dijetoterapije 39772
Senzorske analize hrane 39775
Osnove toksikologije 39776
Tehnologija piva 39779
Tehnologija enzima 39780
Tehnologija antibiotika 39781
Mikrobiologija namirnica 39782
Tehnologija alkohola i kvasca 39784
Tehnologija vitamina i hormona 39785
Biotehnološki aspekti proizvodnje vina 39786
Sportska prehrana 39787
Pretilost i pothranjenost 39788
Enteralna i parenteralna prehrana 39789
Kemija i tehnologija voća i povrća 39791
Biološka razgradnja organskih spojeva 39797
Osvježavajuća bezalkoholna pića 39798
Znanost i tehnologija peradi i jaja 39799
Ekstruzija u prehrambenoj industriji 39800
Tehnologija prahova 39801
Minimalno procesiranje voća i povrća 39802
Biokemijsko inženjerstvo 39803
Genetičko inženjerstvo 39804
Biotehnologija 3 39805
Pročišćavanje i karakterizacija proteina 39806
Mjerenje i vođenje procesa 39807
Biotehnologija 4 39808
Kemija i tehnologija vina 39815
Analitika prehrambenih proizvoda 39811
Kemija i tehnologija mesa i ribe 39812
Imunologija za nutricioniste 39843
Procesi pripreme hrane 39844
Analitika hrane 39845
Sociologija i psihologija prehrane 39846
Nova dostignuća u znanosti o prehrani 39847
Trajnost upakiranih proizvoda 39849
Osnove dijabetološke dijetoterapije 39852
Fitokemikalije u zaštiti zdravlja 39853
Kemija i tehnologija uživala 39855
Procesi prerade maslina i kontrola kvaliteta proizvoda 39856
Sladila 39857
Začinsko i aromatsko bilje 39858
Engleski jezik u struci 3 39859
Proizvodnja jakih alkoholnih pića 39862
Odabrana poglavlja zelene kemije 39864
HPLC niskomolekulskih spojeva 39865
Praksa i završni rad 39866
Praksa i završni rad 39867
Praksa i završni rad 39868
Crijevna mikroflora, prehrana i zdravlje 54283
Crijevna mikrobiota, prehrana i zdravlje 54284
Fiziologija industrijskih mikroorganizama 53222
Kinetika biotehnoloških procesa 53223
Reaktorsko inženjerstvo 53225
Tehnologija životinjskih i biljnih stanica 53226
Modeliranje biotehnoloških procesa 53228
Bijela biotehnologija 53233
Fiziologija industrijskih mikroorganizama 53241
Imunologija 53242
Molekularna biologija 53243
Tehnologija životinjskih i biljnih stanica 53245
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva 53247
Biokemijska analitika 53248
Bioinformatika 53249
Genetika eukariota 53250
Toksikologija 53252
Proteinsko inženjerstvo 53253
Ekogenetičke studije 53255
Mehanizmi evolucije 53256
Mikologija 53257
Bakteriologija 53259
Interakcije molekula i receptora 53260
GMO u proizvodnji hrane 53261
Genetika industrijskih organizama 53262
Kinetika biotehnoloških procesa 53264
Fiziologija čovjeka 53266
Osnove bioorganometalne kemije 53267
Biotransformacije 53268
Programiranje u bioinformatici 53272
Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 53280
Pakiranje hrane 53282
Sustavi osiguranja kvalitete 53283
Higijena i sanitacija 53284
Tehnološko projektiranje 53286
Suvremene metode u kontroli kvalitete hrane 53287
Kemija i tehnologija žitarica 53289
Modeliranje u prehrambenom inženjerstvu 53291
Robotika u prehrambenoj industriji 53293
Senzorika i analitika vina 53294
Modificirane masti i ulja 53295
Zelena kemija 53296
Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca 53297
Trajnost upakiranih proizvoda 53298
Korozija i zaštita materijala 53299
Dostignuća u proizvodnji, preradi i primjeni lecitina 53300
Mikrobiološke i kemijsko-fizikalne metode nadzora procesa proizvodnje piva 53302
Priprava kiralnih spojeva katalizirana lipazama 53303
Peptidni mimetici i pseudopeptidi 53304
Osnove bioorganometalne kemije 53305
Proizvodnja terapeutskih proteina 53608
Prehrambena epidemiologija 53609
Toksikologija hrane 53610
Biosenzori u kontroli kvalitete hrane 53730
Prehrambeni aditivi 53731
Odabrana poglavlja u pakiranju hrane 53732
Biokemijska analitika 53614
Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani 53615
Biokemijsko inženjerstvo i bioprocesna tehnika 53616
Osnovni principi pravilne prehrane 53733
Senzorske analize hrane 53734
Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina 53735
Vođenje procesa u prehrambenoj industriji 53736
Kemija i tehnologija mesa i ribe 53737
Kemija i tehnologija voća i povrća 53738
Biološki aktivne komponente u hrani i mehanizmi djelovanja 53623
Biotehnologija u zaštiti okoliša 53625
Kemija i tehnologija ulja i masti 53740
Biotehnološki aspekti proizvodnje vina 53627
Dijetoterapija 53630
Dodaci prehrani 53631
Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda 53742
Edukacija i komunikacijske vještine u nutricionizmu 53633
Probiotici i starter kulture 53743
Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina 53744
Biološka razgradnja organskih spojeva 53747
Senzorika i analitika vina 53748
Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu 53641
Hrana, prehrana i zdravlje 53642
Izdvajanje i pročišćavanja biotehnoloških proizvoda 53650
Međudjelovanje esencijalnih i toksičnih elemenata 53656
Menadžment 53657
Menadžment 53658
Menadžment 53659
Menadžment 53660
Menadžment 53661
Metode za procjenu kakvoće prehrane 53662
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva 53663
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva 53664
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva 53665
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva 53666
Mineralne izvorske i stolne vode 53668
Nova hrana 53672
Nova hrana 53674
Prehrambene tehnologije 53682
Prehrambene tehnologije namirnica biljnog podrijetla 53683
Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla 53684
Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 53685
Prehrana osoba starije dobi 53686
Principi ekološke proizvodnje hrane 53690
Projektiranje biotehnoloških procesa 53694
Sigurnost hrane 53698
Sladila 53700
Sljedivost u prehrambenom lancu 53701
Suvremene metode u analitici hrane 53704
Tehnologija alkohola i kvasca 53705
Tehnologija antibiotika 53707
Tehnologija enzima 53709
Tehnologija piva 53710
Kemija i tehnologija vina 53712
Tehnologija vitamina i hormona 53713
Toksikologija hrane 53714
Toksikologija hrane 53715
Toksikološki aspekti pripreme hrane 53716
Tradicionalni načini prehrane 53717
Prehrambeni aditivi 53727
Upravljanje kvalitetom hrane 53728
Membranski bioreaktori u zaštiti okoliša 53729
Probiotici i starter kulture 53725
Osnove inženjerstva (razlikovni predmet) 125328
Sirovine prehrambene industrije 64882
Mikrobiologija 64884
Tehnologija vode 64885
Potrošač, hrana i prehrana 66739
Biotehnološka proizvodnja octa 66746
Proizvodnja bioplina iz obnovljivih sirovina 66747
Osnove tkivnog inženjerstva 66748
Fitoremedijacija 66750
Primijenjena analiza podataka 66790
Integrirani pristup analizi složenih sustava 66799
Primijenjena instrumentalna analiza 66800
Planiranje i optimiranje analize 66802
Nutrigenomika 66827
Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani 66826
Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu 66830
Engleski jezik u struci 4 66859
Engleski jezik u struci 5 66861
Diplomski rad 66875
Diplomski rad 66881
Uvod u diplomski rad 66882
Uvod u diplomski rad 66876
Diplomski rad 66877
Uvod u diplomski rad 66880
Diplomski rad 66883
Marketing prehrambenih proizvoda 66912
Kemija i tehnologija uživala 70450
Molekularna genetika (razlikovni predmet) 70462
Engleski jezik u struci 1 74367
Njemački jezik u struci 1 74368
Engleski jezik u struci 1 74369
Njemački jezik u struci 1 74370
Engleski jezik u struci 1 74371
Njemački jezik u struci 1 74372
Engleski jezik u struci 2 87087
Engleski jezik u struci 2 87088
Engleski jezik u struci 2 87089
Njemački jezik u struci 2 87090
Njemački jezik u struci 2 87091
Njemački jezik u struci 2 87092
Diplomski rad 87105
Genetičko inženjerstvo (razlikovni predmet) 120303
Biokemijsko inženjerstvo (razlikovni predmet) 120304
Fenomeni prijelaza (razlikovni predmet) 121009
Jedinične operacije (razlikovni predmet) 121010
Numeričke metode i programiranje (razlikovni predmet) 121011
Mjerenje i vođenje procesa (razlikovni predmet) 122152
Znanost o prehrani 1 (razlikovni predmet) 126823
Opća kemija 159290
Opća kemija 159291
Opća kemija 159292
Analitička kemija 159293
Analitička kemija 159294
Analitička kemija 159295
Fizika 159296
Fizika 159297
Principi biotehnološke proizvodnje hrane 161060
Bioinformatika industrijskih mikroorganizama 165592
Membranski procesi u obradi voda 165593
Održivi razvoj i biotehnološka proizvodnja 165594
Razvoj biotehnoloških procesa za proizvodnju mliječne kiseline 165595
Biotehnološka proizvodnja alkohola i biomase mikroorganizama 165596
Suvremeni procesi u proizvodnji slada i piva 165597
Probiotici, prebiotici i funkcionalne starter kulture 165598
Ultrazvuk u biotehnologiji i prehrambenoj tehnologiji 165599
Energija u biotehnologiji i proizvodnji hrane 165600
Molekularno-genetičke metode u kontroli mikrobiološke sigurnosti hrane 165601
Stanične stijenke industrijskih mikroorganizama 165602
Ekogenetika 165603
Ekotoksikologija i toksikologija hrane 165604
Evolucija i biotehnologija 165605
Biosenzori 165606
Lipazama katalizirana sinteza enantiomera 165607
Mimetici proteina 165608
Stereoselektivne biotransformacije 165609
Prijenos signala receptorima u stanici 165610
Mikrobiologija hrane 165611
Disperzni sustavi 165612
Molekularna genetika biosinteze antibiotika 165613
Ambalažni materijali i metode pakiranja hrane 165614
Prehrambeni aditivi 165615
Prehrambena vlakna kao funkcionalni sastojci hrane 165616
Tehnologija fermentiranih mliječnih napitaka, sireva i sirutkinih proteina 165617
Tehnologije u preradi voća i povrća 165618
Tehnologije u preradi žitarica 165619
Tehnologija bezglutenskih proizvoda 165620
Tehnologije u preradi ribe i školjki 165621
Tehnologija mesa 165622
Tehnologija vina 165623
Primijenjena proteomika 165624
Kemija i tehnologija lipida 165625
Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda 165626
Ekološka proizvodnja hrane 165627
Prirodni izvori fitokemikalija u prehrani 165628
Mehanizam djelovanja biološki aktivnih tvari u staničnoj kulturi 165629
Prehrambena epidemiologija 165630
Metode za procjenu kakvoće prehrane 165631
Hrana, prehrana i zdravlje 165632
Održiva prehrana 165633
Prehrana i zdravlje kosti 165634
Biotehnološka primjena i tehnologija stanica sisavaca 165635
Nutrigenomika 165636
Biokemijska funkcija i nutritivni značaj vitamina i mineralnih tvari u prehrani 165637
Esencijalnost i toksičnost mineralnih elemenata u ljudskoj prehrani 165638
Mikrobna ekologija gastrointestinalnog sustava 165639
Prehrana zdrave djece i pedijatrijska klinička dijetetika 165640
Osobitosti prehrane osoba starije dobi 165641
Prehrana sportaša 165642
Uloga prehrane u procesu liječenja 165643
Senzorske metode u procjeni kakvoće hrane 165644
Modeliranje i optimiranje u planiranju prehrane 165645
Biotehnologija biljaka 165646
Sustavi upravljanja kvalitetom 165647
Planiranje istraživačkih projekata i zaštita intelektualnog vlasništva 165648
Metodika znanstvenog rada 165649
Marketing u biotehnologiji, prehrambenoj tehnologiji i nutricionizmu 165650
Biotehnološka priprema i oplemenjivanje hrane i pića 165651
Biotehnološka proizvodnja algi i njihovih metabolita 165652
Bioremedijacija i biološki procesi obrade otpadnih voda 165653
Instrumentalne metode u kontroli prehrambenih i biotehnoloških proizvoda 165654
Trendovi u prehrani i prehrambenom ponašanju 165655
Dostignuća u znanosti o prehrani 165656
Biokemija prehrane i biokemijske promjene u hrani 165657
Molekularna prehrana i genomika 165658
Prehrambeni status čovjeka 165659
Planiranje i analiza eksperimenata 165660
Biokemijsko inženjerstvo i bioprocesna tehnika 165661
Kinetika biotehnoloških procesa 165662
Regulacija metabolizma industrijskih mikroorganizama 165663
Mikrobna ekologija 165664
Mikrobna genetika i genetičko inženjerstvo 165665
Proizvodnja hrane - integrirani pristup 165666
Prehrambeno-procesno inženjerstvo 165667
Funkcionalna hrana 165669
Sigurnost hrane 165670
Mikrobna ekologija 166959
Industrijsko iskorištavanje obnovljivih sirovina 167440
Uvod u diplomski rad 172770
Stručna praksa 172771
Kemija prirodnih spojeva 173142
Probiotici i starter kulture 173442
Probiotici i starter kulture 173443
Biokemija 1 (razlikovni predmet) 177215
Mikrobiologija (razlikovni predmet) 177218
Fizika (razlikovni predmet) 177219
Matematika 2 (razlikovni predmet) 177220
Biokemija 2 (razlikovni predmet) 177221
Imunologija za nutricioniste (razlikovni predmet) 177261
Osnove dijetoterapije (razlikovni predmet) 177262
Senzorske analize hrane (razlikovni predmet) 177264
Procesi pripreme hrane (razlikovni predmet) 177265
Osnove prehrambenih tehnologija (razlikovni predmet) 177266
Odabrana poglavlja iz funkcijske anatomije čovjeka (razlikovni predmet) 177271
Kemija i biokemija hrane (razlikovni predmet) 177273
Znanost o prehrani 2 (razlikovni predmet) 177274
Biologija 1 (razlikovni predmet) 177363
Instrumentalna analiza (razlikovni predmet) 177364
Tehnologija vode (razlikovni predmet) 177366
Statistika (razlikovni predmet) 177368
Pročišćavanje i karakterizacija proteina (razlikovni predmet) 177463
Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1 (razlikovni predmet) 178193
Pretilost i pothranjenost (razlikovni predmet) 178194
Nova hrana 180910
Genetičko inženjerstvo (predmet na engleskom jeziku) 191414
Genetika industrijskih organizama (predmet na engleskom jeziku) 191415
Osnove bioorganometalne kemije (predmet na engleskom jeziku) 191416
Peptidni mimetici i pseudopeptidi (predmet na engleskom jeziku) 191417
Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku) 192020
Modeliranje u prehrambenom inženjerstvu (predmet na engleskom jeziku) 192021
Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji (predmet na engleskom jeziku) 192022
Kemija i tehnologija žitarica (predmet na engleskom jeziku) 192023
Modeliranje i optimiranje u nutricionizmu (predmet na engleskom jeziku) 192024
GMO u proizvodnji hrane (predmet na engleskom jeziku) 192026
Diplomski rad (predmet na engleskom jeziku) 192086
Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani (predmet na engleskom jeziku) 192090
Odabrana poglavlja u pakiranju hrane (predmet na engleskom jeziku) 192093
Kemija i tehnologija voća i povrća (predmet na engleskom jeziku) 192719
Biokemijska analitika (predmet na engleskom jeziku) 196310
Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu (predmet na engleskom jeziku) 196315
Trajnost upakiranih proizvoda (predmet na engleskom jeziku) 196345
Ekogenetičke studije (predmet na engleskom jeziku) 196347
Mineralne izvorske i stolne vode (predmet na engleskom jeziku) 196353
Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani (predmet na engleskom jeziku) 196363
Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina (predmet na engleskom jeziku) 196364
Tehnologija prahova (predmet na engleskom jeziku) 196365
Nutrigenomika (predmet na engleskom jeziku) 196367
Bioinformatika (predmet na engleskom jeziku) 196371
Mehanizmi evolucije (predmet na engleskom jeziku) 196373
Membranski bioreaktori u zaštiti okoliša (predmet na engleskom jeziku) 196374
Prehrana žene kroz životnu dob 203849
Procesi konzerviranja hrane (razlikovni predmet) 206991
Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji (razlikovni predmet) 206992
Fizikalna svojstva složenih sustava - hrane (razlikovni predmet) 206993
Analitika prehrambenih proizvoda (razlikovni predmet) 206995
Organska kemija (predmet na engleskom jeziku) 207536
Genska terapija (predmet na engleskom jeziku) 210376
Genetika eukariota (predmet na engleskom jeziku) 210378
Biotransformacije (predmet na engleskom jeziku) 210379
Biotehnološka proizvodnja cjepiva 211751
Održive tehnike procesiranja hrane i agro-prehrambenih nusproizvoda 211754
Utjecaj prehrane i tjelesne aktivnosti na udjel masnog, mišićnog i koštanog tkiva 211755
Biotehnološki procesi za proizvodnju mliječne kiseline 211756
Izvannastavne aktivnosti 3 221539
Izvannastavne aktivnosti1 221810
Izvannastavne aktivnosti 2 221811
Izvannastavne aktivnosti 4 221812
Izvannastavne aktivnosti 5 221813
Izvannastavne aktivnosti 6 221814
Opća kemija 239316
Matematika 1 239328
Uvod u prehrambene tehnologije 239329
Komunikacijske vještine u poslovanju i znanosti 239330
Osnove informatike 239331
Engleski jezik u struci 1 239332
Njemački jezik u struci 1 239333
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 239334
Biologija 239335
Organska kemija 239336
Matematika 2 239337
Analitička kemija 239338
Osnove inženjerstva 239340
Osnove termodinamike 239342
Engleski jezik u struci 2 239343
Njemački jezik u struci 2 239344
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 239346
Prehrambena epidemiologija 239429
Toksikologija hrane 239433
Metode za procjenu kakvoće prehrane 239436
Imunologija za nutricioniste 239438
Toksikološki aspekti pripreme hrane 239443
Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva 239445
Nutrigenomika 239447
Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani 239452
Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani 239456
Opća kemija 239457
Matematika 1 239464
Analitička kemija 239466
Uvod u biotehnologiju 239467
Engleski jezik u struci 1 239468
Njemački jezik u struci 1 239469
Osnove informatike 239470
Biologija 239472
Organska kemija 239473
Fizikalna kemija 239474
Matematika 2 239475
Osnove inženjerstva 239476
Tradicionalni načini prehrane 239496
Međudjelovanje esencijalnih i toksičnih elemenata 239516
Probiotici i starter kulture 239517
Prehrambeni aditivi 239518
Dodaci prehrani 239520
Crijevna mikrobiota, prehrana i zdravlje 239521
Nove tehnike obrade hrane 239534
Suvremene metode u kontroli kvalitete hrane 239536
Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji 239538
Vođenje procesa prehrambene industrije 239544
Modeliranje u prehrambenoj industriji 239545
Prehrambeni aditivi 239546
Senzorske analize hrane 239547
Primjena spektroskopskih metoda u karakterizaciji bioaktivnih spojeva 239550
Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda 239587
Kemija i tehnologija lipida 239588
Projektiranje u prehrambenoj industriji 239589
Sustavi osiguranja kvalitete 239591
Toksikologija hrane 239592
Mineralne izvorske i stolne vode 239593
Alternativni i analogni mliječni proizvodi 239594
Tehnologija hrane za posebne prehrambene potrebe 239597
Senzorika i analitika vina 239598
Dostignuća u proizvodnji, preradi i primjeni lecitina 239604
Biološki aktivne komponente u hrani i mehanizmi djelovanja 239619
Trajnost upakiranih proizvoda 239620
Primijenjena analiza podataka 239621
Modificirane masti i ulja 239622
Nova hrana 239623
Osnove dijabetološke dijetoterapije 239628
Prehrana osoba starije dobi 239629
Enteralna i parenteralna prehrana 239630
Sigurnost hrane 239632
Opća kemija 240343
Matematika 240345
Osnove informatike 240347
Engleski jezik u struci 1 240348
Njemački jezik u struci 1 240356
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 240357
Biologija 240358
Komunikacijske vještine u poslovanju i znanosti 240359
Organska kemija 240360
Odabrana poglavlja iz funkcijske anatomije čovjeka 240361
Uvod u profesiju nutricionista 240362
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 240363
Analitička kemija 240364
Osnove prehrambenih tehnologija namirnica biljnog podrijetla 240365
Engleski jezik u struci 2 240366
Njemački jezik u struci 2 240367
Tjelesna i zdravstvena kultura 1 240804
Tjelesna i zdravstvena kultura 2 240806
Izvannastavne aktivnosti 3 247863
Fizikalna kemija 252711
Mikrobiologija 252717
Osnove tehnologija žitarica, ugljikohidrata i konditorskih proizvoda 252720
Fenomeni prijelaza 252723
Tehnologija vode 252726
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 252727
Principi biotehnološke proizvodnje hrane 252756
Kemija i tehnologija kave i čaja 252757
Sladila 252758
Procesi prerade maslina 252759
Tehnologija sladoleda i mliječnih deserata 252760
Tehnološki postupci obrade prehrambenog otpada i sporednih proizvoda 252761
Biokemija 1 252762
Osnove tehnologije voća, povrća i vina 252763
Jedinične operacije 252765
Statistika 252766
Zakonska regulativa u proizvodnji hrane 252767
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 252768
Mikrobiologija 252769
Biokemija 1 252770
Sirovine u biotehnološkoj proizvodnji 252771
Fenomeni prijelaza 252772
Numeričke metode i programiranje 252773
Engleski jezik u struci 2 252774
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 252776
Molekularna genetika 252777
Biokemija 2 252778
Jedinične operacije 252779
Statistika 252780
Tehnologija vode 252781
Digitalna biotehnologija 252782
Pročišćavanje i karakterizacija proteina 252783
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 252784
Mikrobiologija 252785
Znanost o prehrani 1 252786
Tjelesna i zdravstvena kultura 3 252787
Fizikalna kemija 252788
Osnove fiziologije čovjeka 252789
Procesi pripreme hrane 252790
Osnove tehnologija mesa, ribe, mlijeka i vode 252791
Mikrobiologija namirnica 252792
Znanost o prehrani 2 252793
Tjelesna i zdravstvena kultura 4 252794
Statistika 252795
Biokemija 1 252796
Analitika hrane 252797
Zakonski propisi u kontroli i kvaliteti hrane 252798
Fizikalna svojstva hrane 252799
Nova hrana 253077
Menadžment 253078
Razvoj novih proizvoda prehrambene industrije 253079
Kemija i tehnologija voća i povrća 253080
Kemija i tehnologija vina 253081
Kemija i tehnologija mesa i ribe 253082
Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu 253083
Procesna analiza u prehrambenoj industriji 253084
Održivost naprednih tehnika procesiranja hrane 253085
Biorazgradnja i organski spojevi 253086
Industrija 4.0 u biotehničkim znanostima 253087
Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina 253088
Kemija i tehnologija žitarica 253089
Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda 253090
Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca 253094
Menadžment 253095
Edukacija i komunikacijske vještine u nutricionizmu 253096
Dijetetika i prehrana u pedijatriji 253097
Hrana, prehrana i zdravlje 253098
Računalni alati za modeliranje prehrane ljudi 253099
Uloga nutricionista u sustavu zdravstvene zaštite 253100
Potrošač, hrana i prehrana 253101
Stručna praksa 253376
Diplomski rad 253377
Modificirane masti i ulja 253474
Tehnologija mesa, peradi i jaja 253571
Fizika 253854
Fizika 253855
Fizika 253856
Dijetoterapija 254764
Diplomski rad 254999
Njemački jezik u struci 2 256001
Numeričke metode i programiranje (razlikovni predmet) 258552
Uvod u biotehnologiju (razlikovni predmet) 258553
Biokemija hrane 260786

* Prikazani podaci ovise o parametrima pregleda podataka pojedinog visokog učilišta