- English
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Popis predmeta
| Naziv | Šifra |
|---|---|
| Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 37902 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 37903 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 37904 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 37905 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 37906 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 37907 |
| Organska kemija | 37908 |
| Organska kemija | 37910 |
| Organska kemija | 37911 |
| Fizikalna kemija | 37913 |
| Fizikalna kemija | 37914 |
| Fizikalna kemija | 37915 |
| Osnove informatike | 37961 |
| Uvod u profesiju nutricionista | 37962 |
| Matematika 1 | 24080 |
| Osnove inženjerstva | 24087 |
| Uvod u prehrambene tehnologije | 24090 |
| Osnove informatike | 24091 |
| Matematika 2 | 24094 |
| Fizika | 24102 |
| Matematika 1 | 24112 |
| Biotehnologija 1 | 24115 |
| Osnove informatike | 24116 |
| Matematika 2 | 24119 |
| Osnove inženjerstva | 24122 |
| Biologija 1 | 24139 |
| Biologija 2 | 24159 |
| Biologija 1 | 24161 |
| Biologija 2 | 24162 |
| Biologija 1 | 24195 |
| Sirovine prehrambene industrije | 24199 |
| Biologija 2 | 24202 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 32931 |
| Matematika | 32167 |
| Statistika | 32168 |
| Odabrana poglavlja iz funkcijske anatomije čovjeka | 32169 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 32932 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 32933 |
| Fizikalna svojstva složenih sustava - hrane | 32406 |
| Statistika | 32407 |
| Biokemija 1 | 32408 |
| Fenomeni prijelaza | 32410 |
| Kemija i biokemija hrane | 32412 |
| Biokemija 2 | 32413 |
| Jedinične operacije | 32414 |
| Instrumentalna analiza | 32416 |
| Mikrobiologija namirnica | 32417 |
| Numeričke metode i programiranje | 32418 |
| Biokemija 1 | 32419 |
| Mikrobiologija | 32420 |
| Tehnologija vode | 32422 |
| Biokemija 2 | 32423 |
| Jedinične operacije | 32424 |
| Molekularna genetika | 32425 |
| Instrumentalna analiza | 32426 |
| Biotehnologija 2 | 32427 |
| Statistika | 32428 |
| Osnove prehrambenih tehnologija | 32429 |
| Biokemija 1 | 32430 |
| Mikrobiologija | 32431 |
| Znanost o prehrani 1 | 32432 |
| Instrumentalna analiza | 32433 |
| Kemija i biokemija hrane | 32435 |
| Biokemija 2 | 32436 |
| Mikrobiologija namirnica | 32437 |
| Osnove fiziologije čovjeka | 32438 |
| Znanost o prehrani 2 | 32439 |
| Zakonski propisi u kontroli i kvaliteti hrane | 32440 |
| Modeliranje i optimiranje u nutricionizmu | 32441 |
| Fenomeni prijelaza | 32442 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 32935 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 32936 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 32937 |
| Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1 | 39766 |
| Osnove prehrambenih tehnologija | 39767 |
| Procesi konzerviranja hrane | 39768 |
| Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji | 39769 |
| Biotehnologija u zaštiti okoliša | 39770 |
| Osnove dijetoterapije | 39772 |
| Senzorske analize hrane | 39775 |
| Osnove toksikologije | 39776 |
| Tehnologija piva | 39779 |
| Tehnologija enzima | 39780 |
| Tehnologija antibiotika | 39781 |
| Mikrobiologija namirnica | 39782 |
| Tehnologija alkohola i kvasca | 39784 |
| Tehnologija vitamina i hormona | 39785 |
| Biotehnološki aspekti proizvodnje vina | 39786 |
| Sportska prehrana | 39787 |
| Pretilost i pothranjenost | 39788 |
| Enteralna i parenteralna prehrana | 39789 |
| Kemija i tehnologija voća i povrća | 39791 |
| Biološka razgradnja organskih spojeva | 39797 |
| Osvježavajuća bezalkoholna pića | 39798 |
| Znanost i tehnologija peradi i jaja | 39799 |
| Ekstruzija u prehrambenoj industriji | 39800 |
| Tehnologija prahova | 39801 |
| Minimalno procesiranje voća i povrća | 39802 |
| Biokemijsko inženjerstvo | 39803 |
| Genetičko inženjerstvo | 39804 |
| Biotehnologija 3 | 39805 |
| Pročišćavanje i karakterizacija proteina | 39806 |
| Mjerenje i vođenje procesa | 39807 |
| Biotehnologija 4 | 39808 |
| Kemija i tehnologija vina | 39815 |
| Analitika prehrambenih proizvoda | 39811 |
| Kemija i tehnologija mesa i ribe | 39812 |
| Imunologija za nutricioniste | 39843 |
| Procesi pripreme hrane | 39844 |
| Analitika hrane | 39845 |
| Sociologija i psihologija prehrane | 39846 |
| Nova dostignuća u znanosti o prehrani | 39847 |
| Trajnost upakiranih proizvoda | 39849 |
| Osnove dijabetološke dijetoterapije | 39852 |
| Fitokemikalije u zaštiti zdravlja | 39853 |
| Kemija i tehnologija uživala | 39855 |
| Procesi prerade maslina i kontrola kvaliteta proizvoda | 39856 |
| Sladila | 39857 |
| Začinsko i aromatsko bilje | 39858 |
| Engleski jezik u struci 3 | 39859 |
| Proizvodnja jakih alkoholnih pića | 39862 |
| Odabrana poglavlja zelene kemije | 39864 |
| HPLC niskomolekulskih spojeva | 39865 |
| Praksa i završni rad | 39866 |
| Praksa i završni rad | 39867 |
| Praksa i završni rad | 39868 |
| Crijevna mikroflora, prehrana i zdravlje | 54283 |
| Crijevna mikrobiota, prehrana i zdravlje | 54284 |
| Fiziologija industrijskih mikroorganizama | 53222 |
| Kinetika biotehnoloških procesa | 53223 |
| Reaktorsko inženjerstvo | 53225 |
| Tehnologija životinjskih i biljnih stanica | 53226 |
| Modeliranje biotehnoloških procesa | 53228 |
| Bijela biotehnologija | 53233 |
| Fiziologija industrijskih mikroorganizama | 53241 |
| Imunologija | 53242 |
| Molekularna biologija | 53243 |
| Tehnologija životinjskih i biljnih stanica | 53245 |
| Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 53247 |
| Biokemijska analitika | 53248 |
| Bioinformatika | 53249 |
| Genetika eukariota | 53250 |
| Toksikologija | 53252 |
| Proteinsko inženjerstvo | 53253 |
| Ekogenetičke studije | 53255 |
| Mehanizmi evolucije | 53256 |
| Mikologija | 53257 |
| Bakteriologija | 53259 |
| Interakcije molekula i receptora | 53260 |
| GMO u proizvodnji hrane | 53261 |
| Genetika industrijskih organizama | 53262 |
| Kinetika biotehnoloških procesa | 53264 |
| Fiziologija čovjeka | 53266 |
| Osnove bioorganometalne kemije | 53267 |
| Biotransformacije | 53268 |
| Programiranje u bioinformatici | 53272 |
| Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 | 53280 |
| Pakiranje hrane | 53282 |
| Sustavi osiguranja kvalitete | 53283 |
| Higijena i sanitacija | 53284 |
| Tehnološko projektiranje | 53286 |
| Suvremene metode u kontroli kvalitete hrane | 53287 |
| Kemija i tehnologija žitarica | 53289 |
| Modeliranje u prehrambenom inženjerstvu | 53291 |
| Robotika u prehrambenoj industriji | 53293 |
| Senzorika i analitika vina | 53294 |
| Modificirane masti i ulja | 53295 |
| Zelena kemija | 53296 |
| Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca | 53297 |
| Trajnost upakiranih proizvoda | 53298 |
| Korozija i zaštita materijala | 53299 |
| Dostignuća u proizvodnji, preradi i primjeni lecitina | 53300 |
| Mikrobiološke i kemijsko-fizikalne metode nadzora procesa proizvodnje piva | 53302 |
| Priprava kiralnih spojeva katalizirana lipazama | 53303 |
| Peptidni mimetici i pseudopeptidi | 53304 |
| Osnove bioorganometalne kemije | 53305 |
| Proizvodnja terapeutskih proteina | 53608 |
| Prehrambena epidemiologija | 53609 |
| Toksikologija hrane | 53610 |
| Biosenzori u kontroli kvalitete hrane | 53730 |
| Prehrambeni aditivi | 53731 |
| Odabrana poglavlja u pakiranju hrane | 53732 |
| Biokemijska analitika | 53614 |
| Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani | 53615 |
| Biokemijsko inženjerstvo i bioprocesna tehnika | 53616 |
| Osnovni principi pravilne prehrane | 53733 |
| Senzorske analize hrane | 53734 |
| Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina | 53735 |
| Vođenje procesa u prehrambenoj industriji | 53736 |
| Kemija i tehnologija mesa i ribe | 53737 |
| Kemija i tehnologija voća i povrća | 53738 |
| Biološki aktivne komponente u hrani i mehanizmi djelovanja | 53623 |
| Biotehnologija u zaštiti okoliša | 53625 |
| Kemija i tehnologija ulja i masti | 53740 |
| Biotehnološki aspekti proizvodnje vina | 53627 |
| Dijetoterapija | 53630 |
| Dodaci prehrani | 53631 |
| Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda | 53742 |
| Edukacija i komunikacijske vještine u nutricionizmu | 53633 |
| Probiotici i starter kulture | 53743 |
| Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina | 53744 |
| Biološka razgradnja organskih spojeva | 53747 |
| Senzorika i analitika vina | 53748 |
| Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu | 53641 |
| Hrana, prehrana i zdravlje | 53642 |
| Izdvajanje i pročišćavanja biotehnoloških proizvoda | 53650 |
| Međudjelovanje esencijalnih i toksičnih elemenata | 53656 |
| Menadžment | 53657 |
| Menadžment | 53658 |
| Menadžment | 53659 |
| Menadžment | 53660 |
| Menadžment | 53661 |
| Metode za procjenu kakvoće prehrane | 53662 |
| Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 53663 |
| Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 53664 |
| Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 53665 |
| Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 53666 |
| Mineralne izvorske i stolne vode | 53668 |
| Nova hrana | 53672 |
| Nova hrana | 53674 |
| Prehrambene tehnologije | 53682 |
| Prehrambene tehnologije namirnica biljnog podrijetla | 53683 |
| Prehrambene tehnologije namirnica životinjskog podrijetla | 53684 |
| Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2 | 53685 |
| Prehrana osoba starije dobi | 53686 |
| Principi ekološke proizvodnje hrane | 53690 |
| Projektiranje biotehnoloških procesa | 53694 |
| Sigurnost hrane | 53698 |
| Sladila | 53700 |
| Sljedivost u prehrambenom lancu | 53701 |
| Suvremene metode u analitici hrane | 53704 |
| Tehnologija alkohola i kvasca | 53705 |
| Tehnologija antibiotika | 53707 |
| Tehnologija enzima | 53709 |
| Tehnologija piva | 53710 |
| Kemija i tehnologija vina | 53712 |
| Tehnologija vitamina i hormona | 53713 |
| Toksikologija hrane | 53714 |
| Toksikologija hrane | 53715 |
| Toksikološki aspekti pripreme hrane | 53716 |
| Tradicionalni načini prehrane | 53717 |
| Prehrambeni aditivi | 53727 |
| Upravljanje kvalitetom hrane | 53728 |
| Membranski bioreaktori u zaštiti okoliša | 53729 |
| Probiotici i starter kulture | 53725 |
| Osnove inženjerstva (razlikovni predmet) | 125328 |
| Sirovine prehrambene industrije | 64882 |
| Mikrobiologija | 64884 |
| Tehnologija vode | 64885 |
| Potrošač, hrana i prehrana | 66739 |
| Biotehnološka proizvodnja octa | 66746 |
| Proizvodnja bioplina iz obnovljivih sirovina | 66747 |
| Osnove tkivnog inženjerstva | 66748 |
| Fitoremedijacija | 66750 |
| Primijenjena analiza podataka | 66790 |
| Integrirani pristup analizi složenih sustava | 66799 |
| Primijenjena instrumentalna analiza | 66800 |
| Planiranje i optimiranje analize | 66802 |
| Nutrigenomika | 66827 |
| Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani | 66826 |
| Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu | 66830 |
| Engleski jezik u struci 4 | 66859 |
| Engleski jezik u struci 5 | 66861 |
| Diplomski rad | 66875 |
| Diplomski rad | 66881 |
| Uvod u diplomski rad | 66882 |
| Uvod u diplomski rad | 66876 |
| Diplomski rad | 66877 |
| Uvod u diplomski rad | 66880 |
| Diplomski rad | 66883 |
| Marketing prehrambenih proizvoda | 66912 |
| Kemija i tehnologija uživala | 70450 |
| Molekularna genetika (razlikovni predmet) | 70462 |
| Engleski jezik u struci 1 | 74367 |
| Njemački jezik u struci 1 | 74368 |
| Engleski jezik u struci 1 | 74369 |
| Njemački jezik u struci 1 | 74370 |
| Engleski jezik u struci 1 | 74371 |
| Njemački jezik u struci 1 | 74372 |
| Engleski jezik u struci 2 | 87087 |
| Engleski jezik u struci 2 | 87088 |
| Engleski jezik u struci 2 | 87089 |
| Njemački jezik u struci 2 | 87090 |
| Njemački jezik u struci 2 | 87091 |
| Njemački jezik u struci 2 | 87092 |
| Diplomski rad | 87105 |
| Genetičko inženjerstvo (razlikovni predmet) | 120303 |
| Biokemijsko inženjerstvo (razlikovni predmet) | 120304 |
| Fenomeni prijelaza (razlikovni predmet) | 121009 |
| Jedinične operacije (razlikovni predmet) | 121010 |
| Numeričke metode i programiranje (razlikovni predmet) | 121011 |
| Mjerenje i vođenje procesa (razlikovni predmet) | 122152 |
| Znanost o prehrani 1 (razlikovni predmet) | 126823 |
| Opća kemija | 159290 |
| Opća kemija | 159291 |
| Opća kemija | 159292 |
| Analitička kemija | 159293 |
| Analitička kemija | 159294 |
| Analitička kemija | 159295 |
| Fizika | 159296 |
| Fizika | 159297 |
| Principi biotehnološke proizvodnje hrane | 161060 |
| Bioinformatika industrijskih mikroorganizama | 165592 |
| Membranski procesi u obradi voda | 165593 |
| Održivi razvoj i biotehnološka proizvodnja | 165594 |
| Biotehnološki procesi za proizvodnju mliječne kiseline | 165595 |
| Biotehnološka proizvodnja alkohola i biomase mikroorganizama | 165596 |
| Suvremeni procesi u proizvodnji slada i piva | 165597 |
| Probiotici, prebiotici i funkcionalne starter kulture | 165598 |
| Ultrazvuk u biotehnologiji i prehrambenoj tehnologiji | 165599 |
| Energija u biotehnologiji i proizvodnji hrane | 165600 |
| Molekularno-genetičke metode u kontroli mikrobiološke sigurnosti hrane | 165601 |
| Stanične stijenke industrijskih mikroorganizama | 165602 |
| Ekogenetika | 165603 |
| Ekotoksikologija i toksikologija hrane | 165604 |
| Evolucija i biotehnologija | 165605 |
| Biosenzori | 165606 |
| Lipazama katalizirana sinteza enantiomera | 165607 |
| Mimetici proteina | 165608 |
| Stereoselektivne biotransformacije | 165609 |
| Prijenos signala receptorima u stanici | 165610 |
| Mikrobiologija hrane | 165611 |
| Disperzni sustavi | 165612 |
| Molekularna genetika biosinteze antibiotika | 165613 |
| Ambalažni materijali i metode pakiranja hrane | 165614 |
| Prehrambeni aditivi | 165615 |
| Prehrambena vlakna kao funkcionalni sastojci hrane | 165616 |
| Tehnologija fermentiranih mliječnih napitaka, sireva i sirutkinih proteina | 165617 |
| Tehnologije u preradi voća i povrća | 165618 |
| Tehnologije u preradi žitarica | 165619 |
| Tehnologija bezglutenskih proizvoda | 165620 |
| Tehnologije u preradi ribe i školjki | 165621 |
| Tehnologija mesa | 165622 |
| Tehnologija vina | 165623 |
| Primijenjena proteomika | 165624 |
| Kemija i tehnologija lipida | 165625 |
| Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda | 165626 |
| Ekološka proizvodnja hrane | 165627 |
| Prirodni izvori fitokemikalija u prehrani | 165628 |
| Mehanizam djelovanja biološki aktivnih tvari u staničnoj kulturi | 165629 |
| Prehrambena epidemiologija | 165630 |
| Metode za procjenu kakvoće prehrane | 165631 |
| Hrana, prehrana i zdravlje | 165632 |
| Održiva prehrana | 165633 |
| Prehrana i zdravlje kosti | 165634 |
| Biotehnološka primjena i tehnologija stanica sisavaca | 165635 |
| Nutrigenomika | 165636 |
| Biokemijska funkcija i nutritivni značaj vitamina i mineralnih tvari u prehrani | 165637 |
| Esencijalnost i toksičnost mineralnih elemenata u ljudskoj prehrani | 165638 |
| Mikrobna ekologija gastrointestinalnog sustava | 165639 |
| Prehrana zdrave djece i pedijatrijska klinička dijetetika | 165640 |
| Osobitosti prehrane osoba starije dobi | 165641 |
| Prehrana sportaša | 165642 |
| Uloga prehrane u procesu liječenja | 165643 |
| Senzorske metode u procjeni kakvoće hrane | 165644 |
| Modeliranje i optimiranje u planiranju prehrane | 165645 |
| Biotehnologija biljaka | 165646 |
| Sustavi upravljanja kvalitetom | 165647 |
| Planiranje istraživačkih projekata i zaštita intelektualnog vlasništva | 165648 |
| Metodika znanstvenog rada | 165649 |
| Marketing u biotehnologiji, prehrambenoj tehnologiji i nutricionizmu | 165650 |
| Biotehnološka priprema i oplemenjivanje hrane i pića | 165651 |
| Biotehnološka proizvodnja algi i njihovih metabolita | 165652 |
| Bioremedijacija i biološki procesi obrade otpadnih voda | 165653 |
| Instrumentalne metode u kontroli prehrambenih i biotehnoloških proizvoda | 165654 |
| Trendovi u prehrani i prehrambenom ponašanju | 165655 |
| Dostignuća u znanosti o prehrani | 165656 |
| Biokemija prehrane i biokemijske promjene u hrani | 165657 |
| Molekularna prehrana i genomika | 165658 |
| Prehrambeni status čovjeka | 165659 |
| Planiranje i analiza eksperimenata | 165660 |
| Biokemijsko inženjerstvo i bioprocesna tehnika | 165661 |
| Kinetika biotehnoloških procesa | 165662 |
| Regulacija metabolizma industrijskih mikroorganizama | 165663 |
| Mikrobna ekologija | 165664 |
| Mikrobna genetika i genetičko inženjerstvo | 165665 |
| Proizvodnja hrane - integrirani pristup | 165666 |
| Prehrambeno-procesno inženjerstvo | 165667 |
| Funkcionalna hrana | 165669 |
| Sigurnost hrane | 165670 |
| Mikrobna ekologija | 166959 |
| Industrijsko iskorištavanje obnovljivih sirovina | 167440 |
| Uvod u diplomski rad | 172770 |
| Stručna praksa | 172771 |
| Kemija prirodnih spojeva | 173142 |
| Probiotici i starter kulture | 173442 |
| Probiotici i starter kulture | 173443 |
| Biokemija 1 (razlikovni predmet) | 177215 |
| Mikrobiologija (razlikovni predmet) | 177218 |
| Fizika (razlikovni predmet) | 177219 |
| Matematika 2 (razlikovni predmet) | 177220 |
| Biokemija 2 (razlikovni predmet) | 177221 |
| Imunologija za nutricioniste (razlikovni predmet) | 177261 |
| Osnove dijetoterapije (razlikovni predmet) | 177262 |
| Senzorske analize hrane (razlikovni predmet) | 177264 |
| Procesi pripreme hrane (razlikovni predmet) | 177265 |
| Osnove prehrambenih tehnologija (razlikovni predmet) | 177266 |
| Odabrana poglavlja iz funkcijske anatomije čovjeka (razlikovni predmet) | 177271 |
| Kemija i biokemija hrane (razlikovni predmet) | 177273 |
| Znanost o prehrani 2 (razlikovni predmet) | 177274 |
| Biologija 1 (razlikovni predmet) | 177363 |
| Instrumentalna analiza (razlikovni predmet) | 177364 |
| Tehnologija vode (razlikovni predmet) | 177366 |
| Statistika (razlikovni predmet) | 177368 |
| Pročišćavanje i karakterizacija proteina (razlikovni predmet) | 177463 |
| Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1 (razlikovni predmet) | 178193 |
| Pretilost i pothranjenost (razlikovni predmet) | 178194 |
| Nova hrana | 180910 |
| Genetičko inženjerstvo (predmet na engleskom jeziku) | 191414 |
| Genetika industrijskih organizama (predmet na engleskom jeziku) | 191415 |
| Osnove bioorganometalne kemije (predmet na engleskom jeziku) | 191416 |
| Peptidni mimetici i pseudopeptidi (predmet na engleskom jeziku) | 191417 |
| Pakiranje hrane (predmet na engleskom jeziku) | 192020 |
| Modeliranje u prehrambenom inženjerstvu (predmet na engleskom jeziku) | 192021 |
| Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji (predmet na engleskom jeziku) | 192022 |
| Kemija i tehnologija žitarica (predmet na engleskom jeziku) | 192023 |
| Modeliranje i optimiranje u nutricionizmu (predmet na engleskom jeziku) | 192024 |
| GMO u proizvodnji hrane (predmet na engleskom jeziku) | 192026 |
| Diplomski rad (predmet na engleskom jeziku) | 192086 |
| Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani (predmet na engleskom jeziku) | 192090 |
| Odabrana poglavlja u pakiranju hrane (predmet na engleskom jeziku) | 192093 |
| Kemija i tehnologija voća i povrća (predmet na engleskom jeziku) | 192719 |
| Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu (predmet na engleskom jeziku) | 196315 |
| Trajnost upakiranih proizvoda (predmet na engleskom jeziku) | 196345 |
| Ekogenetičke studije (predmet na engleskom jeziku) | 196347 |
| Mineralne izvorske i stolne vode (predmet na engleskom jeziku) | 196353 |
| Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina (predmet na engleskom jeziku) | 196364 |
| Tehnologija prahova (predmet na engleskom jeziku) | 196365 |
| Nutrigenomika (predmet na engleskom jeziku) | 196367 |
| Bioinformatika (predmet na engleskom jeziku) | 196371 |
| Mehanizmi evolucije (predmet na engleskom jeziku) | 196373 |
| Membranski bioreaktori u zaštiti okoliša (predmet na engleskom jeziku) | 196374 |
| Prehrana žene kroz životnu dob | 203849 |
| Procesi konzerviranja hrane (razlikovni predmet) | 206991 |
| Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji (razlikovni predmet) | 206992 |
| Fizikalna svojstva složenih sustava - hrane (razlikovni predmet) | 206993 |
| Analitika prehrambenih proizvoda (razlikovni predmet) | 206995 |
| Organska kemija (predmet na engleskom jeziku) | 207536 |
| Genska terapija (predmet na engleskom jeziku) | 210376 |
| Genetika eukariota (predmet na engleskom jeziku) | 210378 |
| Biotransformacije (predmet na engleskom jeziku) | 210379 |
| Biotehnološka proizvodnja cjepiva | 211751 |
| Održive tehnike procesiranja hrane i agro-prehrambenih nusproizvoda | 211754 |
| Utjecaj prehrane i tjelesne aktivnosti na udjel masnog, mišićnog i koštanog tkiva | 211755 |
| Biotehnološki procesi za proizvodnju mliječne kiseline | 211756 |
| Izvannastavne aktivnosti 3 | 221539 |
| Izvannastavne aktivnosti1 | 221810 |
| Izvannastavne aktivnosti 2 | 221811 |
| Izvannastavne aktivnosti 4 | 221812 |
| Izvannastavne aktivnosti 5 | 221813 |
| Izvannastavne aktivnosti 6 | 221814 |
| Opća kemija | 239316 |
| Matematika 1 | 239328 |
| Uvod u prehrambene tehnologije | 239329 |
| Komunikacijske vještine u poslovanju i znanosti | 239330 |
| Osnove informatike | 239331 |
| Engleski jezik u struci 1 | 239332 |
| Njemački jezik u struci 1 | 239333 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 239334 |
| Biologija | 239335 |
| Organska kemija | 239336 |
| Matematika 2 | 239337 |
| Analitička kemija | 239338 |
| Osnove inženjerstva | 239340 |
| Osnove termodinamike | 239342 |
| Engleski jezik u struci 2 | 239343 |
| Njemački jezik u struci 2 | 239344 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 239346 |
| Prehrambena epidemiologija | 239429 |
| Toksikologija hrane | 239433 |
| Metode za procjenu kakvoće prehrane | 239436 |
| Imunologija za nutricioniste | 239438 |
| Toksikološki aspekti pripreme hrane | 239443 |
| Metodika znanstvenog rada i zaštita intelektualnog vlasništva | 239445 |
| Nutrigenomika | 239447 |
| Biokemijska funkcija vitamina i iona u hrani i prehrani | 239452 |
| Osnove mjernih metoda u znanosti o prehrani | 239456 |
| Opća kemija | 239457 |
| Matematika 1 | 239464 |
| Analitička kemija | 239466 |
| Uvod u biotehnologiju | 239467 |
| Engleski jezik u struci 1 | 239468 |
| Njemački jezik u struci 1 | 239469 |
| Osnove informatike | 239470 |
| Biologija | 239472 |
| Organska kemija | 239473 |
| Fizikalna kemija | 239474 |
| Matematika 2 | 239475 |
| Osnove inženjerstva | 239476 |
| Tradicionalni načini prehrane | 239496 |
| Međudjelovanje esencijalnih i toksičnih elemenata | 239516 |
| Probiotici i starter kulture | 239517 |
| Prehrambeni aditivi | 239518 |
| Dodaci prehrani | 239520 |
| Crijevna mikrobiota, prehrana i zdravlje | 239521 |
| Nove tehnike obrade hrane | 239534 |
| Suvremene metode u kontroli kvalitete hrane | 239536 |
| Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji | 239538 |
| Vođenje procesa prehrambene industrije | 239544 |
| Modeliranje u prehrambenoj industriji | 239545 |
| Prehrambeni aditivi | 239546 |
| Senzorske analize hrane | 239547 |
| Primjena spektroskopskih metoda u karakterizaciji bioaktivnih spojeva | 239550 |
| Kemija i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda | 239587 |
| Kemija i tehnologija lipida | 239588 |
| Projektiranje u prehrambenoj industriji | 239589 |
| Sustavi osiguranja kvalitete | 239591 |
| Toksikologija hrane | 239592 |
| Mineralne izvorske i stolne vode | 239593 |
| Alternativni i analogni mliječni proizvodi | 239594 |
| Tehnologija hrane za posebne prehrambene potrebe | 239597 |
| Senzorika i analitika vina | 239598 |
| Dostignuća u proizvodnji, preradi i primjeni lecitina | 239604 |
| Biološki aktivne komponente u hrani i mehanizmi djelovanja | 239619 |
| Trajnost upakiranih proizvoda | 239620 |
| Primijenjena analiza podataka | 239621 |
| Modificirane masti i ulja | 239622 |
| Nova hrana | 239623 |
| Osnove dijabetološke dijetoterapije | 239628 |
| Prehrana osoba starije dobi | 239629 |
| Enteralna i parenteralna prehrana | 239630 |
| Sigurnost hrane | 239632 |
| Opća kemija | 240343 |
| Matematika | 240345 |
| Osnove informatike | 240347 |
| Engleski jezik u struci 1 | 240348 |
| Njemački jezik u struci 1 | 240356 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 240357 |
| Biologija | 240358 |
| Komunikacijske vještine u poslovanju i znanosti | 240359 |
| Organska kemija | 240360 |
| Odabrana poglavlja iz funkcijske anatomije čovjeka | 240361 |
| Uvod u profesiju nutricionista | 240362 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 240363 |
| Analitička kemija | 240364 |
| Osnove prehrambenih tehnologija namirnica biljnog podrijetla | 240365 |
| Engleski jezik u struci 2 | 240366 |
| Njemački jezik u struci 2 | 240367 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 1 | 240804 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 2 | 240806 |
| Izvannastavne aktivnosti 3 | 247863 |
| Biokemijsko inženjerstvo (predmet na engleskom jeziku) | 251295 |
| Fizikalna kemija | 252711 |
| Mikrobiologija | 252717 |
| Osnove tehnologija žitarica, ugljikohidrata i konditorskih proizvoda | 252720 |
| Fenomeni prijelaza | 252723 |
| Tehnologija vode | 252726 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 252727 |
| Principi biotehnološke proizvodnje hrane | 252756 |
| Kemija i tehnologija kave i čaja | 252757 |
| Sladila | 252758 |
| Procesi prerade maslina | 252759 |
| Tehnologija sladoleda i mliječnih deserata | 252760 |
| Tehnološki postupci obrade prehrambenog otpada i sporednih proizvoda | 252761 |
| Biokemija 1 | 252762 |
| Osnove tehnologije voća, povrća i vina | 252763 |
| Jedinične operacije | 252765 |
| Statistika | 252766 |
| Zakonska regulativa u proizvodnji hrane | 252767 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 252768 |
| Mikrobiologija | 252769 |
| Biokemija 1 | 252770 |
| Sirovine u biotehnološkoj proizvodnji | 252771 |
| Fenomeni prijelaza | 252772 |
| Numeričke metode i programiranje | 252773 |
| Engleski jezik u struci 2 | 252774 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 252776 |
| Molekularna genetika | 252777 |
| Biokemija 2 | 252778 |
| Jedinične operacije | 252779 |
| Statistika | 252780 |
| Tehnologija vode | 252781 |
| Digitalna biotehnologija | 252782 |
| Pročišćavanje i karakterizacija proteina | 252783 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 252784 |
| Mikrobiologija | 252785 |
| Znanost o prehrani 1 | 252786 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 3 | 252787 |
| Fizikalna kemija | 252788 |
| Osnove fiziologije čovjeka | 252789 |
| Procesi pripreme hrane | 252790 |
| Osnove tehnologija mesa, ribe, mlijeka i vode | 252791 |
| Mikrobiologija namirnica | 252792 |
| Znanost o prehrani 2 | 252793 |
| Tjelesna i zdravstvena kultura 4 | 252794 |
| Statistika | 252795 |
| Biokemija 1 | 252796 |
| Analitika hrane | 252797 |
| Zakonski propisi u kontroli i kvaliteti hrane | 252798 |
| Fizikalna svojstva hrane | 252799 |
| Nova hrana | 253077 |
| Menadžment | 253078 |
| Razvoj novih proizvoda prehrambene industrije | 253079 |
| Kemija i tehnologija voća i povrća | 253080 |
| Kemija i tehnologija vina | 253081 |
| Kemija i tehnologija mesa i ribe | 253082 |
| Ultrazvuk u prehrambenom inženjerstvu | 253083 |
| Procesna analiza u prehrambenoj industriji | 253084 |
| Održivost naprednih tehnika procesiranja hrane | 253085 |
| Biorazgradnja i organski spojevi | 253086 |
| Industrija 4.0 u biotehničkim znanostima | 253087 |
| Proizvodnja predikatnih, specijalnih i pjenušavih vina | 253088 |
| Kemija i tehnologija žitarica | 253089 |
| Kemija i tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda | 253090 |
| Proizvodnja i primjena pekarskog i prehrambenog kvasca | 253094 |
| Menadžment | 253095 |
| Edukacija i komunikacijske vještine u nutricionizmu | 253096 |
| Dijetetika i prehrana u pedijatriji | 253097 |
| Hrana, prehrana i zdravlje | 253098 |
| Računalni alati za modeliranje prehrane ljudi | 253099 |
| Uloga nutricionista u sustavu zdravstvene zaštite | 253100 |
| Potrošač, hrana i prehrana | 253101 |
| Stručna praksa | 253376 |
| Diplomski rad | 253377 |
| Modificirane masti i ulja | 253474 |
| Tehnologija mesa peradi i jaja | 253571 |
| Fizika | 253854 |
| Fizika | 253855 |
| Fizika | 253856 |
| Dijetoterapija | 254764 |
| Diplomski rad | 254999 |
| Njemački jezik u struci 2 | 256001 |
| Numeričke metode i programiranje (razlikovni predmet) | 258552 |
| Uvod u biotehnologiju (razlikovni predmet) | 258553 |
| Biokemija hrane | 260786 |
| Osnovni aspekti industrijske biotehnologije | 269679 |
| Biotehnološka proizvodnja lijekova i finih kemikalija | 269680 |
| Genetičko inženjerstvo | 269681 |
| Biotehnološka proizvodnja enzima | 269682 |
| Mjerenje i vođenje procesa | 269683 |
| Završni rad | 269684 |
| Stručna praksa | 269685 |
| Englesk jezik u struci 3 | 269686 |
| Njemački jezik u struci 3 | 269687 |
| Instrumentalne metode analize | 269688 |
| Mikrobiologija namirnica | 269689 |
| Primjena tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti u biotehnologiji | 269690 |
| Tehnologija alkohola i kvasca | 269691 |
| Lignocelulozne sirovine u biotehnologiji | 269696 |
| Biotehnološka razgradnja organskih spojeva | 269693 |
| Biotehnološka obrada otpadne vode | 269694 |
| Dobra proizvođačka praksa za lijekove | 269695 |
| Mikrobiološki aspekti u proizvodnji slada i piva | 269697 |
| Osnove genotoksikoloških istraživanja | 269698 |
| Primjena spektroskopskih metoda u biotehnologiji | 269699 |
| Proizvodnja jakih alkoholnih pića | 269700 |
| Proizvodnja mikrobnih lipida | 269701 |
| Razvoj bioprocesa i pokretanje biotehnološke tvrtke | 269702 |
| Uvod u metaboličko inženjerstvo | 269703 |
| Osnove tehnologije mesa, ribe, mlijeka i lipida | 269879 |
| Biokemija 2 | 269880 |
| Prehrambeno procesno inženjerstvo | 269881 |
| Prerada hrane iz mora | 269884 |
| Obrada otpadnih voda prehrambene industrije | 269909 |
| Metode analize mehaničkih svojstava prehrambenih materijala | 269912 |
| Mjerenje i upravljanje procesima u prehrambenoj industriji | 269926 |
| Stručna praksa i završni rad | 269927 |
| Tehnologije proizvodnje snack proizvoda i žitarica za doručak | 269929 |
| Tehnologija prahova | 269930 |
| Proizvodnja jakih alkoholnih pića | 269931 |
| Osnove ekološke proizvodnje hrane | 269932 |
| Tehnologija meda i pčelinjih proizvoda | 269933 |
| Proizvodnja i kvaliteta pršuta | 269934 |
| Voćna vina | 269935 |
| Engleski jezik u struci 3 | 269936 |
| Modeliranje i optimiranje u nutricionizmu | 269941 |
| Biokemija 2 | 269942 |
| Praksa i završni rad | 269944 |
| Tradicionalna hrana | 269946 |
| Čuvanje i rukovanje upakiranom hranom | 269947 |
| Jaka alkoholna pića: karakteristike i metabolizam | 269949 |
| Kemija i biokemija hrane | 269990 |
| Tradicionalno sirarstvo - proizvodnja i kvaliteta | 269951 |
| Biokemijsko inženjerstvo | 269972 |
| Biotehnološki aspekti proizvodnje vina | 269973 |
| Tehnologija piva | 269974 |
| Tehnologija antibiotika | 269975 |
| Tehnologija vitamina i hormona | 269976 |
| Procesi konzerviranja hrane | 269977 |
| Sladila | 269978 |
| Analitika prehrambenih proizvoda | 269979 |
| Pakiranje hrane | 269980 |
| Mikrobiologija namirnica | 269981 |
| Osvježavajuća bezalkoholna pića | 269982 |
| Minimalno procesirano voće i povrće | 269983 |
| Začinsko i aromatsko bilje | 269984 |
| Osnove dijetoterapije | 269985 |
| Senzorske analize hrane | 269986 |
| Osnove toksikologije | 269987 |
| Sociologija i psihologija prehrane | 269988 |
| Pretilost i pothranjenost | 269989 |
| Prehrana žene kroz životnu dob | 269993 |
| Sportska prehrana | 269994 |
| Nova dostignuća u znanosti o prehrani | 269995 |
| Fitokemikalije u zaštiti zdravlja | 269996 |
| Osvježavajuća bezalkoholna pića | 269998 |
| Minimalno procesirano voće i povrće | 269999 |
| Začinsko i aromatsko bilje | 270000 |
| Procesi prerade maslina | 270001 |
| Kemija i tehnologija kave i čaja | 270002 |
| Mikrobiota, probiotici i prebiotici | 270003 |
| Eksperimentalni pristup u molekularno-genetičkim istraživanjima | 270453 |
| Egzotično voće i njihovi proizvodi | 270718 |
| Egzotično voće i njihovi proizvodi | 270719 |
| Čuvanje i rukovanje upakiranom hranom | 272964 |
| Analitičke tehnike za praćenje sigurnosti hrane | 279187 |
| Sigurnost hrane | 279188 |
| Toksikološki aspekti sigurnosti hrane | 279189 |
| Mikrobiologija hrane | 279190 |
| Sljedivost u prehrambenom lancu | 279191 |
| Zakonski propisi o hrani | 279194 |
| Higijena i sanitacija u prehrambenom lancu | 279196 |
| Mikrobni indikatori u kontroli kvalitete hrane | 279198 |
| Molekularno-genetičke metode u kontroli mikrobiološke sigurnosti hrane | 279201 |
| Crijevna mikroflora, prehrana i zdravlje | 279202 |
| Statističke metode u kontroli kvalitete hrane | 279203 |
| Biotehnologija, kvaliteta i sigurnost hrane | 279649 |
| Sigurnost upakirane hrane | 279652 |
| Ostaci antibiotika u hrani | 279654 |
| Nova dostignuća u senzorskoj procjeni hrane | 279657 |
| Sustavi upravljanja kvalitetom | 279658 |
| Priprema uzoraka za kemijske i biokemijske analize | 279659 |
| Alergeni u hrani | 279660 |
| Autentičnost prehrambenih proizvoda | 279661 |
| Potrošači i hrana | 279662 |
| Funkcionalni aspekti dijetalnih vlakana | 279663 |
| Izrada završnog specijalističkog rada | 279664 |
| Sustavi proizvodnje hrane "Od farme do stola" | 291866 |
| Rizici u prehrambenom lancu | 291867 |
| Kontrola kvalitete prehrambenih proizvoda | 291868 |
| Uvođenje sustava kvalitete i sigurnosti hrane | 291869 |
| Analiza rizika | 291870 |
| Ukupno upravljanje kvalitetom hrane | 291871 |
| Higijensko inžinjerstvo i dizajn opreme za prehrambenu industriju | 291879 |
| Zakonski propisi o hrani | 291873 |
| Sljedivost i izvornost hrane | 291874 |
| Etika hrane | 291875 |
| Znanost o potrošačima | 291876 |
| Marketing | 291877 |
| Menadžment | 291878 |
| Razvoj pekarskih proizvoda | 291880 |
| Razvoj proizvoda od voća i povrća | 291881 |
| Razvoj konditorskih proizvoda | 291882 |
| Razvoj proizvoda na bazi ulja i masti | 291883 |
| Razvoj mesnih i ribljih proizvoda | 291884 |
| Razvoj proizvoda u vinarstvu | 291885 |
| Razvoj mliječnih proizvoda | 291886 |
| Pakiranje hrane | 291887 |
| Odnos hrane i zdravlja | 291888 |
| Izrada završnog specijalističkog rada | 291889 |
* Prikazani podaci ovise o parametrima pregleda podataka pojedinog visokog učilišta