Skoči na glavni sadržaj

Sveučilište u Splitu

Popis predmeta

Naziv Šifra
Informacijske tehnologije 205137
Pravo u hotelijerstvu i ugostiteljstvu 205146
Osnove mikroekonomije 205148
Osnove gastronomije 205156
Komunikologija 205161
Poslovna statistika 205164
Etika u hotelijerstvu i gastronomiji 205167
Informatika 205188
Osnove agroekonomike 205191
Strani jezik u struci I 205192
Organska kemija i biokemija 205254
Poljoprivredne melioracije 205255
Pedologija 205260
Mehanizacija u poljoprivredi 205261
Opća botanika 205262
Terenska nastava iz opće botanike 205264
Poslovanje hotelskog odjela smještaja 213555
Poslovanje odjela hrane i pića 213556
Računovodstvo 213557
Hrana i nutricionizam 213558
Turistička geografija 213584
Mediteranska hrana i prehrana 213586
Suvremene tendencije u prehrani 213605
Higijena i sanitacija 213606
Marketing u hotelijerstvu i gastronomiji 213609
Kemija hrane i kuhanja 213610
Osnove kemije 213774
Uvod u agrobiotehničke znanosti 213779
Matematika 213780
Agroekologija i agroklimatologija 213781
Statistika 213783
Osnove fiziologije bilja 213784
Osnove mikrobiologije 213785
Genetika i biotehnologija u agrikulturi 213786
Opće voćarstvo 213787
Osnove vinarstva 213795
Osnove vinogradarstva 213798
Osnove fitomedicine 213801
Primijenjena fitofarmacija 213803
Oplemenjivanje bilja 213805
Menadžment i poduzetništvo u poljoprivredi 213806
Tehnologija vinarstva 213807
Vinogradarska praksa I 213808
Mediteransko voćarstvo 213946
Maslinarstvo 213947
Prerada maslina 213948
Ishrana bilja 219918
Zaštićeni prostori u hortikulturnom uzgoju 227398
Zakonodavstvo u agrobiznisu 227399
Tržište i marketing u poljoprivredi 227388
Rasadničarstvo 227393
Rezidba voćaka 227396
Povrćarstvo 227397
Ekološka i integrirana proizvodnja 227400
Završni rad 227402
Mediteranska hrana 227762
Zaštita povrća i ukrasnog bilja 227755
Uređenje krajobraza 227756
Primijenjeno voćarstvo 227757
Kontinentalno voćarstvo 227758
Osnove biljne biotehnologije 227759
Uzgoj ljekovitog i aromatičnog bilja 227760
Ruralni turizam 227761
Vinogradarska praksa II 227764
Vinarstvo, prerada grožđa 227765
Kemija, senzorika i mikrobiologija vina 227766
Enologija i vina svijeta 227769
Arome i polifenoli vina 227770
Poslovne financije 227771
Obiteljski biznis u hotelijerstvu i gastronomiji 227772
Djelotvorna komunikacija 227773
Menadžment ljudskih resursa 227774
Enologija i sommelierstvo 227775
Informacijski sustavi u hotelijerstvu i gastronomiji 227777
Upravljanje markom u turizmu 239607
Upravljanje prihodima u hotelskom poslovanju 239608
Koncepti pripreme hrane u hotelijerstvu 239609
Istraživanje tržišta u hotelijerstvu i gastronomiji 239610
Gastronomija i specijalizirana turistička ponuda 239611
Upravljanje zdravstvenim turizmom 239616
Društvena povijest medija 243848
Akademsko pisanje I 243839
Retorika 243851
Teorije medija i komunikacije 243854
Kritičko mišljenje 243855
Uvod u jezičnu stilistiku 243856
Akademsko pisanje II 243857
Medijska konstrukcija stvarnosti 243859
Medijska, informacijska i digitalna pismenost 243860
Upravljanje komunikacijom 243863
Interkulturalna komunikacija 243866
Mediji u funkciji održivog turizma 243868
Upravljanje gostoprimstvom i događajima 253475
Novi mediji u turizmu 253476
Analiza poslovanja hotelskih poduzeća 253478
Metodologija znanstvenog istraživanja 253479
Sigurnost turističke destinacije 253481
Upravljanje odnosima s javnošću u turizmu 253482
Porezno i korporacijsko pravo u turizmu 253483
Logistika hotelskog poslovanja 254224
Engleski jezik I 254344
Talijanski jezik I 254345
Mediji, kultura, identitet 254346
Engleski jezik II 254364
Talijanski jezik II 254366
Debata i druge dijaloške govorničke vrste 254367
Radijski praktikum II 254368
Medijske generacije i publike 254683
Zarobljeni mediji - politika, tržište i tehnologija 254684
Vjerodostojnost medijskih sadržaja 254686
Kreativno pisanje 254687
Kreativno pisanje na engleskom I 254688
Engleski jezik III 254689
Talijanski jezik III 254691
Javni nastup 254696
Medijski praktikum I 254697
Radijski praktikum III 254700
Medijske politike i medijsko pravo u hrvatskom i EU kontekstu 254721
Psihološki učinci medija 254718
Mediji, društvene različitosti i kroskulturna komunikacija 254719
Kreativno pisanje na engleskom II 254723
Njemački jezik I 254724
Vještine prezentiranja 254725
Kulturna baština i digitalni mediji 254726
Mediji u funkciji poduzetništva 254727
Medijski praktikum II 254731
Radijski praktikum IV 254732
Sigurnost i kvaliteta poljoprivrednih proizvoda 254950
Zaštita mediteranskih voćnih vrsta i vinove loze 254951
Stručna praksa 254952
Osnove vrtlarstva (povrćarstvo i ukrasno bilje) 255091
Akademsko pisanje na engleskom I 271650
Industrija zabave, popularna kultura i društvo spektakla 271651
Medijatizacija u umreženom društvu 271652
Medijsko tržište i ekonomija medija 271653
Njemački jezik II 271654
Vizualno izražavanje 271655
Sociološki aspekti medija 271657
Medijski praktikum III 271658
Akademsko pisanje na engleskom II 271659
Algoritmi u službi medija 271660
Antropologija društvenih medija 271661
Korisnički sadržaji: sloboda izražavanja i njezine granice 271662
Njemački jezik III 271663
Medijski praktikum IV 271664
Talijanski jezik IV 271665
Radijski praktikum I 271666
Završni rad - Komunikacija i mediji 271685
Sustav znanstvenog i stručnog rada 277947
Biostatistika 277948
Bioraznolikost Mediterana 277949
Biljna biokemija 277950
Kemija, senzorika i mikrobiologija vina 277951
Senzorska analiza hrane 277953
Elajografija i elajotehnika 277954
Ampelografija i ampelotehnika 277955
Agrumarstvo 277956
Pčelarstvo 277958
Invazivni štetni organizmi 277962
Navodnjavanje i odvodnja 277963
Informacijske i komunikacijske tehnologije u poljoprivredi 283336
Projektni menadžment u agrobiznisu 283337
Divlje populacije mediteranskih životinjskih vrsta 283338
Tehnologija obrade voća i povrća 283339
Tehnologija prerade maslina 283340
Prerada citrusa 283341
Tehnologija prerade ljekovitog i začinskog bilja 283342
Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda 283343
Tehnologija mesa i mesnih prerađevina 283344
Tehnologija rakija od grožđa i drugog voća 283345
Ekološko voćarstvo i maslinarstvo 283346
Ekološko vinogradarstvo 283347
Ekološki uzgoj povrća, ljekovitog i aromatičnog bilja 283348
Agrošumarstvo 283359
Stočarstvo mediterana 283360
Metode istraživanja biljnih metabolita 283361
Stručni projekt 283362
Stručna praksa 283363
Diplomski rad 283364
Financijska matematika 284682
Engleski jezik u struci 1P 284683
Tjelesna i zdravstvena kultura I 284684
Stručna praksa 1P 284686
Engleski jezik u struci 2P 284687
Tjelesna i zdravstvena kultura II 284688
Stručna praksa 2P 284689
Talijanski jezik u struci 1P 284690
Njemački jezik u struci 1P 284691
Engleski jezik u struci 3P 284692
Menadžment wellnessa i animacije u hotelijerstvu 284693
Stručna praksa 3P 284694
Talijanski jezik u struci 1P 284695
Njemački jezik u struci 1P 284696
Koncept slobodnog vremena 284697
Poslovno odlučivanje u hotelijerstvu 284698
Poduzetničko planiranje 284708
Hotelski menadžment 284701
Menadžment zimskog turizma i skijališta 284702
Digitalni marketing u turizmu i hotelijerstvu 284703
Stručna praksa 1D 284704
Vina Hrvatske i svijeta 284706
Talijanski jezik u struci 1D 284709
Njemački jezik u struci 1D 284710
Osnove proizvodnje toplih napitaka 284711
Menadžment nautičkog turizma i jahtinga 284712
Stručna praksa 2D 284713
Talijanski jezik u struci 1D 284715
Njemački jezik u struci 1D 284716
Diplomski rad 284718
Završni rad 284915
Talijanski jezik u struci 2P 285629
Njemački jezik u struci 2P 285631
Talijanski jezik u struci 2D 285722
Talijanski jezik u struci 3D 285726
Njemački jezik u struci 2D 285728
Njemački jezik u struci 3D 285745
Talijanski jezik u struci 2D 285774
Talijanski jezik u struci 3D 285776
Talijanski jezik u struci 4D 285779
Njemački jezik u struci 2D 285781
Njemački jezik u struci 3D 285782
Njemački jezik u struci 4D 285785
Pravni i organizacijski aspekti upravljanja nekretninama u turizmu 285801
Softverski alati za upravljanje hotelskim i ugostiteljskim poslovanjem 285803
Tekst, naracija, fikcija 286094
Film Criticism and Digital Culture 286095
Engleski kao jezik struke I 286098
Medijski tekst i podtekst 286100
Novinarska znanja i vještine I 286102
Medijska pismenost 286104
Sociologija medija 286106
Suvremeni medijski okoliš 286108
Dijalekti u medijskom prostoru 286110
Fotografija 286112
Kreiranje medijskog projekta 286115
Medijska radionica I 286117
Talijanski jezik u medijima I 286118
Osnove hotelijerstva 286119
Engleski kao jezik struke II 286122
Oblikovanje informacija u digitalno doba 286124
Medijske publike 286126
Medijske politike i regulacija 286127
Novinarska znanja i vještine II 286128
Novinarske slobode 286129
Praksa u mediju I 286131
Analiza i praćenje emitivnih turističkih tržišta 286136
Gastronomska kultura Mediterana 286137
Upravljanje odjelom domaćinstva 286138
Prirodni resursi u turizmu 286139
Senzorska analiza hrane i pića 286141
Krizni menadžment u hotelijerstvu i gastronomiji 286143
Novinarstvo i odnosi s javnošću 286146
Kreativno pisanje: naslovi i oprema teksta 286147
Geopolitika i mediji 286148
Medijska radionica II 286149
Talijanski jezik u medijima II 286150
Njemački jezik u medijima I 286151
Baština i digitalni mediji 286397

* Prikazani podaci ovise o parametrima pregleda podataka pojedinog visokog učilišta