- English
Sveučilište u Splitu
Popis predmeta
Naziv | Šifra |
---|---|
Informacijske tehnologije | 205137 |
Pravo u hotelijerstvu i ugostiteljstvu | 205146 |
Poslovna matematika | 205147 |
Osnove mikroekonomije | 205148 |
Engleski jezik u struci I | 205149 |
Tjelesna i zdravstvena kultura | 205150 |
Osnove gastronomije | 205156 |
Osnove hotelijerstva | 205157 |
Komunikologija | 205161 |
Poslovna statistika | 205164 |
Etika u hotelijerstvu i gastronomiji | 205167 |
Informatika | 205188 |
Osnove agroekonomike | 205191 |
Strani jezik u struci I | 205192 |
Organska kemija i biokemija | 205254 |
Poljoprivredne melioracije | 205255 |
Pedologija | 205260 |
Mehanizacija u poljoprivredi | 205261 |
Opća botanika | 205262 |
Terenska nastava iz opće botanike | 205264 |
Poslovanje hotelskog odjela smještaja | 213555 |
Poslovanje odjela hrane i pića | 213556 |
Računovodstvo | 213557 |
Hrana i nutricionizam | 213558 |
Engleski jezik u struci II. | 213561 |
Tjelesna i zdravstvena kultura | 213567 |
Turistička geografija | 213584 |
Mediteranska hrana i prehrana | 213586 |
Suvremene tendencije u prehrani | 213605 |
Higijena i sanitacija | 213606 |
Marketing u hotelijerstvu i gastronomiji | 213609 |
Kemija hrane i kuhanja | 213610 |
Talijanski jezik u struci I. | 213613 |
Njemački jezik u struci I. | 213615 |
Osnove kemije | 213774 |
Uvod u agrobiotehničke znanosti | 213779 |
Matematika | 213780 |
Agroekologija i agroklimatologija | 213781 |
Statistika | 213783 |
Osnove fiziologije bilja | 213784 |
Osnove mikrobiologije | 213785 |
Genetika i biotehnologija u agrikulturi | 213786 |
Opće voćarstvo | 213787 |
Osnove vinarstva | 213795 |
Osnove vinogradarstva | 213798 |
Osnove fitomedicine | 213801 |
Primijenjena fitofarmacija | 213803 |
Oplemenjivanje bilja | 213805 |
Menadžment i poduzetništvo u poljoprivredi | 213806 |
Tehnologija vinarstva | 213807 |
Vinogradarska praksa I | 213808 |
Mediteransko voćarstvo | 213946 |
Maslinarstvo | 213947 |
Prerada maslina | 213948 |
Ishrana bilja | 219918 |
Zaštićeni prostori u hortikulturnom uzgoju | 227398 |
Zakonodavstvo u agrobiznisu | 227399 |
Tržište i marketing u poljoprivredi | 227388 |
Rasadničarstvo | 227393 |
Rezidba voćaka | 227396 |
Povrćarstvo | 227397 |
Ekološka i integrirana proizvodnja | 227400 |
Završni rad | 227402 |
Mediteranska hrana | 227762 |
Zaštita povrća i ukrasnog bilja | 227755 |
Uređenje krajobraza | 227756 |
Primijenjeno voćarstvo | 227757 |
Kontinentalno voćarstvo | 227758 |
Osnove biljne biotehnologije | 227759 |
Uzgoj ljekovitog i aromatičnog bilja | 227760 |
Ruralni turizam | 227761 |
Vinogradarska praksa II | 227764 |
Vinarstvo, prerada grožđa | 227765 |
Kemija, senzorika i mikrobiologija vina | 227766 |
Enologija i vina svijeta | 227769 |
Arome i polifenoli vina | 227770 |
Poslovne financije | 227771 |
Obiteljski biznis u hotelijerstvu i gastronomiji | 227772 |
Djelotvorna komunikacija | 227773 |
Menadžment ljudskih resursa | 227774 |
Enologija i sommelierstvo | 227775 |
Engleski jezik u struci III | 227776 |
Informacijski sustavi u hotelijerstvu i gastronomiji | 227777 |
Stručna praksa III | 227778 |
Njemački jezik u struci II. | 227783 |
Wellness i Spa | 227780 |
Animacija u hotelijerstvu | 227781 |
Talijanski jezik u struci II. | 227782 |
Završni rad na studiju Hotelijerstvo i gastronomija | 227784 |
Analiza poslovanja poduzeća u turizmu | 227785 |
Analiza i praćenje emitivnih turističkih tržišta | 239586 |
Upravljanje hotelom, odmaralištem i zdravilištem | 239596 |
Gastronomska kultura Mediterana | 239599 |
Upravljanje odjelom domaćinstva | 239600 |
Engleski jezik u struci I | 239603 |
Prirodni resursi i turizam | 239605 |
Upravljanje markom u turizmu | 239607 |
Upravljanje prihodima u hotelskom poslovanju | 239608 |
Koncepti pripreme hrane u hotelijerstvu | 239609 |
Istraživanje tržišta u hotelijerstvu i gastronomiji | 239610 |
Gastronomija i specijalizirana turistička ponuda | 239611 |
Vina svijeta | 239613 |
Talijanski jezik u struci I | 239614 |
Njemački jezik u struci I | 239615 |
Upravljanje zdravstvenim turizmom | 239616 |
Društvena povijest medija | 243848 |
Akademsko pisanje I | 243839 |
Retorika | 243851 |
Teorije medija i komunikacije | 243854 |
Kritičko mišljenje | 243855 |
Uvod u jezičnu stilistiku | 243856 |
Akademsko pisanje II | 243857 |
Medijska konstrukcija stvarnosti | 243859 |
Medijska, informacijska i digitalna pismenost | 243860 |
Upravljanje komunikacijom | 243863 |
Interkulturalna komunikacija | 243866 |
Mediji u funkciji održivog turizma | 243868 |
Upravljanje gostoprimstvom i događajima | 253475 |
Novi mediji u turizmu | 253476 |
Senzorska analiza hrane i pića II | 253477 |
Analiza poslovanja hotelskih poduzeća | 253478 |
Metodologija zanstvenog istraživanja | 253479 |
Engleski jezik u struci II | 253480 |
Sigurnost turističke destinacije | 253481 |
Upravljanje odnosima s javnošću u turizmu | 253482 |
Porezno i korporacijsko pravo u turizmu | 253483 |
Logistika hotelskog poslovanja | 254224 |
Krizni menadžment u hotelijerstvu i gastronomiji | 254225 |
Pravni i organizacijski aspekti upravljanja nekretninama u turizmu | 254227 |
Softverski alati za upravljanje hotelskim i ugostiteljskim poslovanjem | 254228 |
Talijanski jezik u struci II | 254229 |
Njemački jezik u struci II | 254230 |
Engleski jezik I | 254344 |
Talijanski jezik I | 254345 |
Mediji, kultura, identitet | 254346 |
Engleski jezik II | 254364 |
Talijanski jezik II | 254366 |
Debata i druge dijaloške govorničke vrste | 254367 |
Radijski praktikum II | 254368 |
Medijske generacije i publike | 254683 |
Zarobljeni mediji - politika, tržište i tehnologija | 254684 |
Vjerodostojnost medijskih sadržaja | 254686 |
Kreativno pisanje | 254687 |
Kreativno pisanje na engleskom I | 254688 |
Engleski jezik III | 254689 |
Talijanski jezik III | 254691 |
Javni nastup | 254696 |
Medijski praktikum I | 254697 |
Radijski praktikum III | 254700 |
Medijske politike i medijsko pravo u hrvatskom i EU kontekstu | 254721 |
Psihološki učinci medija | 254718 |
Mediji, društvene različitosti i kroskulturna komunikacija | 254719 |
Kreativno pisanje na engleskom II | 254723 |
Njemački jezik I | 254724 |
Vještine prezentiranja | 254725 |
Kulturna baština i digitalni mediji | 254726 |
Mediji u funkciji poduzetništva | 254727 |
Medijski praktikum II | 254731 |
Radijski praktikum IV | 254732 |
Diplomski rad na diplomskom studiju | 254751 |
Sigurnost i kvaliteta poljoprivrednih proizvoda | 254950 |
Zaštita mediteranskih voćnih vrsta i vinove loze | 254951 |
Stručna praksa | 254952 |
Osnove vrtlarstva (povrćarstvo i ukrasno bilje) | 255091 |
Stručna praksa I | 255279 |
Stručna praksa II | 255280 |
Stručna praksa I | 255281 |
Stručna praksa II | 255283 |
Akademsko pisanje na engleskom I | 271650 |
Industrija zabave, popularna kultura i društvo spektakla | 271651 |
Medijatizacija u umreženom društvu | 271652 |
Medijsko tržište i ekonomija medija | 271653 |
Njemački jezik II | 271654 |
Vizualno izražavanje | 271655 |
Media in the USA | 271656 |
Sociologija medija | 271657 |
Medijski praktikum III | 271658 |
Akademsko pisanje na engleskom II | 271659 |
Algoritmi u službi medija | 271660 |
Antropologija društvenih medija | 271661 |
Korisnički sadržaji: sloboda izražavanja i njezine granice | 271662 |
Njemački jezik III | 271663 |
Medijski praktikum IV | 271664 |
Talijanski jezik IV | 271665 |
Radijski praktikum I | 271666 |
Završni rad - Komunikacija i mediji | 271685 |
Sustav znanstvenog i stručnog rada | 277947 |
Biostatistika | 277948 |
Bioraznolikost Mediterana | 277949 |
Biljna biokemija | 277950 |
Kemija, senzorika i mikrobiologija vina | 277951 |
Senzorska analiza hrane | 277953 |
Elajografija i elajotehnika | 277954 |
Ampelografija i ampelotehnika | 277955 |
Agrumarstvo | 277956 |
Pčelarstvo | 277958 |
Invazivni štetni organizmi | 277962 |
Navodnjavanje i odvodnja | 277963 |
* Prikazani podaci ovise o parametrima pregleda podataka pojedinog visokog učilišta