Skoči na glavni sadržaj

Preporučamo pregledavanje stranica na široj rezoluciji ekrana/prozora.
Ukoliko koristite mobilni uređaj okrenite ga horizontalno

Ispiti i završetak studija

U ISVU-u se godišnje zabilježi nešto manje od 1.700.000 ispita, a najviše ih se održi tijekom veljače i lipnja.

O završetku studija prikazuju se podaci o trajanju studiranja u odnosu na trajanje studija te broj studenata koji su završili studij prema području znanosti i umjetnosti.

Prikazani su zbirni podaci za ISVU. Možete odabrati jedno od visokih učilišta bilo odabirom iz popisa ili pisanjem dijela naziva/kratice. (nakon odabira automatski se dohvaćaju podaci).

Ispitni rokovi

Prikazan je broj ispitnih rokova, odnosno prijavljenih i održanih ispita po mjesecu za tekuću akademsku godinu (ne uključuje priznate ispite).


Podaci se učitavaju...

Podaci se učitavaju...

Završetak studija prema mjesecu

Broj studenata koji su završili studij prema mjesecu prema razini studija. Podaci se odnose na studente koji su završili studij u tekućoj akademskoj godini.


Podaci se učitavaju...

Trajanje studiranja

Završnost studija prikazana je za grupe studenata koji su završili studij unutar 100%, 150%, 200% ili preko 200% trajanja studija. Podaci se odnose na studente koji su završili studij u tekućoj akademskoj godini.


Podaci se učitavaju...

Završetak studija prema području znanosti i umjetnosti

Broj studenata koji su završili studij prema području znanosti i umjetnosti prema razini studija. Podaci se odnose na studente koji su završili studij u tekućoj akademskoj godini.


Podaci se učitavaju...

Molimo pričekajte...